SİYASET

Adana’dan Bahçeli’ye tam destek

MHP ve Sayın Devlet Bahçeli ülkemizin, milletimizin yüksek menfaatleri için çözüm üretmekte, yol göstermekte ve amansız bir mücadele vermektedir. Sayın Bahçeli’nin liderliğinde Türk milliyetçilerinin devletimize verdiği destek birilerini rahatsız etmektedir. Hazmedilemeyen budur. O yüzden saldırıyorlar.”

–“Ancak; Kandil, Pensilvanya, hatta
onların ağababaları da arkalarında olsa, asla başaramayacaklar ve kaybedecekler. Bazıları zilletin, ihanetin sözcülüğünü yapabilir ama biz, dün olduğu gibi bugün de Devlet’in yanında ve arkasındayız her zaman.”

Adana’dan Bahçeli’ye tam destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Bazıları zilletin, ihanetin sözcülüğünü yapabilir ama biz Devlet’in yanında ve arkasındayız her zaman.” dedi.

HADDİNİ AŞAN İFADELER

Yusuf Baş, bazı basın-yayın organlarında ve sosyal medyada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan ve eleştiri sınırının ötesinde haddi aşan sözlü saldırılara tepki gösterdi.

BU SÜREÇTE DİKKAT ÇEKMEKTEDİR

Baş, yaptığı açıklamada “Varlık sebebi Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti olan, bu uğurda büyük özverilerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alan çirkin kampanyalar, ülkemizin içinde bulunduğu süreçte oldukça manidardır. Bu çevrelerin, devletimizin en zorda olduğu bir zaman diliminde elini taşın altına koyan Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve Lideri Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alması, dikkat çekmektedir.” dedi.

DÜN, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN TEMSİLCİLERİYLE ORTAKLIĞI SAVUNDULAR

Yusuf Baş “Daha dün; bölücü terör örgütünün temsilcileriyle birlikte MHP’nin hükümet kurmasını savunan bu anlayışın; bugün ülkemizin içeride ve dışarıda hayati sorunlarla boğuştuğu bir süreçte bunalımdan çıkış için çare üretmeyi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yanında olmayı ‘siyasi iktidara destek’ olarak algılaması sağlıklı bir ruh halini yansıtmamaktadır. Büyük Türk milliyetçisi Atatürk’ü sadece yaka rozetinden ibaret görmüş, bugüne kadar Türk milliyetçiliğine hep yan bakmış zihniyetin, ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, dürüstlük ve ahlak abidesi, örnek devlet adamı Sayın Bahçeli’nin verdiği gayreti ve özveriyi anlaması zaten beklenemez.” şeklinde konuştu.

BAŞARAMAYACAKLAR, KAYBEDECEKLER

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, açıklamasını şöyle bitirdi:

“Milliyetçi Hareket Partisi ve onun Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli; ülkemizin, milletimizin yüksek menfaatleri için çözüm üretmekte, yol göstermekte ve amansız bir mücadele vermektedir. Sayın Bahçeli’nin liderliğinde Türk milliyetçilerinin devletimize verdiği destek birilerini rahatsız etmektedir. Hazmedilemeyen budur. O yüzden saldırıyorlar. Ancak; Kandil, Pensilvanya, hatta onların ağababaları da arkalarında olsa, asla başaramayacaklar ve kaybedecekler. Bazıları zilletin, ihanetin sözcülüğünü yapabilir; ama biz, dün olduğu gibi bugün de Devlet’in yanında ve arkasındayız her zaman.”

Başa dön tuşu