SANAT

Adana Devlet Tiyatrosu’nda sezon heyecanı…

ezonun açılış oyunu Cengiz Toraman’ın kaleme aldığı, Halil Akarsu’nun yönettiği “RÜSTEM OĞLU CEMAL’İN TUHAF HİKAYESİ”. Oyunun dekor tasarımı Sertel Çetiner’e, kostüm tasarımı Berfin İlhan’a, ışık tasarımı H.İbrahim Karahan’a, müzikleri Kemal Günüç’e ve koreografisi Lilia Petrova’ya ait.

İlk gösterimini 15 Ekim Salı günü H.Ö.Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde yapacak oyunda; Murat Aslan, H.Barış Özkan, Nazlı Köymen, R.Serdar Şeker, Recep Kekil, Ozan Sargın, Özgür Küçüköner, Gizem Göbenli, Tuğba Sükmen ve Osman Çiçek rol alıyor.

Adana Devlet Tiyatrosu’nun ikinci oyunu olan “AYRILIK” ise 17 Ekim Perşembe günü saat 18.00 de Sabancı Oda Tiyatrosu’nda seyirciye Merhaba diyecek. Behiç Ak’ın yazıp, yönetmenliğini N.Fırat Demirağ’ ın üstlendiği oyunda Özlem Kaya ve N.Efe Ünsal rol alıyor.

Minik izleyicilerimiz ise 20 Ekim Pazar günü saat 11.00 de H.Ö.Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde Ebru Kara’nın yönettiği, dostluk, çalışmak, sevgi ve aile bağlarını konu alan “SİHİRLİ KEMAN” adlı oyun ile buluşacak.

Oyun biletleri H.Ö.Sabancı Kültür Merkezi Gişesi, Gazipaşa Gişe ve internet gişesinden temin edilebilir.

Tüm seyircilerimizle birlikte keyifli ve güzel bir sezon olması dileğiyle..

 

Başa dön tuşu