GENEL

ADANA KENT KONSEYİNDE YENİ DÖNEM

20 Eylül 2019 Cuma günü Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleşen Genel kurula Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Kent Konseyi Genel Kurul üyeleri yoğun katılım gösterdiler.

 

Genel Kurula gelen katılımcılara hitaben konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar bir Şehrin yönetiminde şeffaf Demokratikleşme yolunda Kent konseylerinin işlevlerinin çok önemli olduğunu ve bu konuda destek olacaklarını belirtip yeni seçilecek konsey Başkanı ve yürütme kurulu üyelerine şimdiden başarılar dilerim dedi.

 

Daha sonrasında Divan Başkanlığının uyarısı ile gerçekleşen açık oylama seçim sonucu ile hazırda bulunan Hazirun’ un oyları ile Adana Kent Konseyi Başkanlığına Haşmet BİÇER seçilmiştir.

 

Konsey Başkanlığı seçimi sonrasında ise yapılan oylama ile bu kez 20 Asil 20 Yedek Yürütme Kurulu üyeleri belirlenmiş oldu.

 

Teşekkür konuşması yapan yeni Adana Kent Konseyi Başkanı Haşmet Biçer önümüzde ki dönemde Adana için stratejik planlamalar ile gerek meclislerimiz gerekse alt çalışma gruplarımz ile birlikte çoğulcu katılımcı demokratik bir yönetim anlayışımız ile Kentimize dair güzel ve faydalı projelere hep birlikte imza atacağız dedi.

 

Adana Kent Konseyi yeni dönem Başkan ve Yürütme Kurulu aşağıda belirtildiği gibidir:

 

Adana Kent Konseyi Başkanı: Haşmet BİÇER

 

ASIL ÜYELER; Ahmet KARATAŞ,  Alper TANSEL, Atilla MENEVŞE, Berrin ÜNLÜ, Elife MÜFTÜOĞLU, Hülya YILMAZ, İlker ŞİMŞEK, Mehmet ÇELİK, Mehmet Edip GÜLNAR, Nesrin GÖÇHAN, Nihat KÖSE, Nihat SÖZÜTEK, Ozan Veli TÜZÜN, Selahattin MENTEŞ, Süheyla GERGİN, Veli KÜÇÜK, Yakup KUTLUCA, Yasemin YILMAZ, Zafer YEĞENOĞLU, Zeki KIVANÇ

 

YEDEK ÜYELER; Şehmus ALPARSLAN, Ömür Mürsel YALBUZDAĞ, Fatih GÜLER, Metin YILDIRIM, Şahap CANOĞULLARI, Enis AKYÜREK, Cihangir ÖZKÖK, Ahmet GÜNDEŞ, Ali SEV, Ayfun KAPLAN, Can KASAPGİL, Göksel URİ, İpek AYDOĞAN, Mahmut Suat ÇAVUŞOĞLU, Mehmet Halit IŞIK, Melahat ONGUN, Nesrin ÇITIRIK, Osman ALICI, Ömer Faruk DELİKANLI, Zihni NELİ

 

Başa dön tuşu