BÜYÜKŞEHİR

ADANA’NIN SICAK EVSAHİPLİĞİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Atan, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ile birlikte düzenledikleri ve 28 Mart’a kadar açık kalacak İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı’na desteklerinden dolayı Başkan Sözlü’ye teşekkür plaketi takdim etti. 
 

“ADANA’NIN SICAK EVSAHİPLİĞİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Türkiye'deki 66 ceza infaz kurumunda bulunan tutuklu ve hükümlülerin el emeği, göz nuru ürünlerinin sergilendiği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı’nı düzenleyen Daire başkanı Murat Atan, Tetkik Hakimi Mehmet Doğan, Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Ertan Ünlü ve Cezaevi Müdürü Ali Turan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Daire Başkanı Murat Atan, Adalet Bakanı Abdülmahit Gül’ün katılımıyla 22 Mart’ta Galleria İş Merkezi yanındaki alanda açılışı yapılan İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı hakkında bilgiler verdi. 

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİLER
Her insanın bir değer olduğunu, olumsuzlukları fırsata çevirmek gerektiğini ifade eden Atan, ziyaret sonunda Başkan Hüseyin Sözlü’ye fuara verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

FUARI ZİYARET ETTİLER
Makam ziyaretinin ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve beraberindeki heyet, hükümlülerin ve tutukluların açtığı el sanatları fuarını ziyaret ederek ürünleri inceledi.

 
 

Başa dön tuşu