GENEL

ADANA SPOR CAMİASI AÇILIŞTA BULUŞTU

Bu yıl 3-6 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak müsabakalarda kadın erkek basketbol, voleybol ve futbol dallarında 13 barodan 35 takım ve yaklaşık 250 avukat sporcu mücadele verecek.

 

Spor oyunlarının açılış töreni Yüreğir İlçesi Kayhan Kaynak Kardeşler Stadında yağmurlu havada gerçekleşti.

 

Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, açılışta yaptığı konuşmada tüm takımlara başarılar diledi.

 

Başlama vuruşunu da yapan Av. Küçük, görev  şehitleri Av . Savaş Bedir anısına düzenlenen turnuvanın yanı sıra 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunlarının da istikrar kazanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘“Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim” sözünü hatırlatarak, sporun önemini vurguladı. Dostluk ve centilmenlik mesajları verdi.

 

Spor oyunlarının gerçekleşmesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdülkadir Ataşbak’a ve emeği geçenlere de teşekkürlerini ifade etti.

 

ADANA SPOR CAMİASI AÇILIŞTA BULUŞTU

 

13 Baro’dan  toplam 35 takımının renk kattığı oyunların açılışına Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Adana Barosu Genel Sekreteri Avukat Semih Gökayaz, Sayman Av. İlknur Önal, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Miyesser Ersalan Önenli, Av. Timur Ortatepe, Av. Mert Kuşdemir, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Başkanı Kurtul Çakın, Amatör Spor Kulüpleri Genel Sekreteri Ergin Ulun,  Adana  İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Kürşat Uçar, Adana Barosu Spor Komisyonu Başkanı Av. Kürşat Anıl ile çok sayıda avukat ve sporsever katıldı.

 

Serenomi öncesi Amatör Spor Kulüpleri Genel Sekreteri

Ergin Ulun'a,  Adana  İl Hakem Kurulu  Başkanı Mustafa Kürşat Uçar ile  orta hakem Sadık Bahçıvan’a baromuz adına teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.

 

Ankara Barosu Master Futbol Takımı ile Mersin Barosu Futbol Takımları açılış maçıyla oyunlar start aldı.

 

Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Ankara Barosu Master Takımı 3-2 kazanmasını bildi.

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük ile birlikte yönetim kurulu üyeleri açılış maçını tribünden izledi.

Spor oyunlarının kadın – erkek basketbol ve  voleybol müsabakaları da ya

Başa dön tuşu