BÜYÜKŞEHİR

Adanalılar ilkbaharın keyfini sahil yolunda çıkarıyor!

Cazibe merkezine dönüşen 3 kilometrelik güzergahta, dileyen aileler ahşap piknik masalarında piknik keyfi yaşarken, yemyeşil çimenleri tercih eden gençler, görkemli manzarayı seyredip, gitar çalarak eğlendi.
 

KARTPOSTALLIK MANZARALAR
Başkan Hüseyin Sözlü’nün Marina Port Ekolojik Çekim Merkezi Proje Yarışması’nda birincilik ödülü alan projeden yararlanarak hayata geçirdiği Adnan Menderes Sahil Yolu Düzenleme ve Kültür Aksı Projesi’yle Seyhan Baraj Gölü sahilinin gündüzü başka, gecesi bir başka güzel oldu. Yüzlerce çeşit çiçek ve bitki ile süslenen Adnan Menderes Sahil Yolu, özellikle hafta sonu piknik yapmak, dinlenmek, spor yapmak ve temiz hava almak için gelen onbinlerce Adanalı ile dolup taştı. Kartpostallık manzaraları izleyen vatandaşlar, tatil günlerini ailecek ilkbaharın büyülü atmosferinde değerlendirmenin hazzını yaşadı. 

 

ÇOÇUKLARIN NEŞESİ
Bazı vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte yürüyüş yolu, koşu yolu ve bisiklet yolunda Seyhan Baraj Gölü’nü seyrederek, gezinti yaparken, çimenlerin arasındaki ahşap masalara kurulan aileler, huzur ve güven içinde piknik yapmanın keyfini sürdü.  Adnan Menderes Sahil Yolu ile Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı’nın kesiştiği kavşağın kuzeyinde, 4 bin 550 metrekare alanda oluşturulan parkta ise çocukların kahkahaları yankılandı. 4 kuleli polietilen oyun gurubu, hayvan figürlü salıncaklar, tahteravalliler ve kapalı piknik masalarının bulunduğu parkta, çocuklar gönüllerince eğlenip, neşe içinde evlerine döndü

Başa dön tuşu