SPOR

Adanaspor Bolu yolcusu

Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleşen antrenman saat 15.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü.

 

Antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde dar alanda minyatür kalede oyun oynayan Turuncu-Beyazlı ekip kültür fizik hareketleriyle günü tamamlandı.

 

Çukurova ekibi yarın sabah saatlerinde hava yoluyla Ankara’ya gidecek. Buradan karayoluyla Bolu’ya gidecek olan Adanaspor, Pazar günü saat 13:00’de Atatürk Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını kamp yapacağı otelde sürdürecek.

 

Adanaspor taraftarı idman öncesinde Teknik Direktör Kemal Kılıç’a çiçek verdi. Taraftarlar Bursaspor maçında yaşananlarla ilgili üzüntülerini belirttiler.

 

Minik öğrencilerden Adanaspor Tesisleri’ne ziyaret

İsmail Hazar Anaokulu öğrencileri Osman Yereşen Tesislerini ziyaret etti. Antrenman sahasını ve kulüp  binasını gezen minik öğrenciler keyifli anlar geçirdiler. Adanaspor’lu öğrenciler Adanaspor’un deneyimli isimlerinden Abdülaziz Solmaz, Vladimir Koman, Tevfik Altındağ ve Onur Akbay ile fotoğraf çektirip sohbet ettiler.

Başa dön tuşu