ÇUKUROVA

AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTTU

Mevlit’te lokma ve Türk bayrağı dağıtan Başkan Çetin, “Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya çok zor günlerden geçiyor. Ve ne yazık ki, Afrin'de şehitlerimiz var. Önceliğimiz ülkemizde ve bölgemizde barışın hakim olmasıdır. Büyük Önder Atatürk'ün ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ sözü rehberimizdir. Dualarımız Mehmetçiğimizle beraberdir” dedi.

 

BAŞKAN ÇETİN AFRİN’İ UNUTMADI
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Afrin'i unutmadı. Başkan Çetin, Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Zeytin Dalı operasyonunda Afrin’de şehit düşen askerler ve tüm şehitler için Mahfesığmaz Mahallesi Mahmut Karaaslanyigit Cami'nde mevlit okuttu. Cuma namazı öncesinde düzenlenen mevlide vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Başkan Soner Çetin, cami avlusunda vatandaşlarla selamlaşırken, mevlit sonrası vatandaşlara lokma ve Türk Bayrağı dağıtıldı.

 

“DUALARIMIZ MEHMETÇİĞİMİZLE BERABER”
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, şehit olan askerlere Allah’tan rahmet dileyerek, “Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya çok zor günlerden geçiyor. Bugün Karaaslanyiğit Cami'mizde yurttaşlarımızla birlikte, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Afrin’de şehit düşen askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için dualar okutmak üzere toplandık. Ne yazık ki, Afrin'de şehitlerimiz var. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Önceliğimiz ülkemizde ve bölgemizde barışın hakim olmasıdır. Büyük Önder Atatürk'ün ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ sözü rehberimizdir. Kahraman Mehmetçiğimiz tüm unsurları ile vatanın birlik ve bütünlüğü için mücadele etmektedir. Şehit olan tüm askerlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyor, acılarını en derinden paylaşıyorum. Terörün bir an önce sona erip barışın sağlanması en büyük temennimizdir. Dualarımız Mehmetçiğimizle beraberdir” dedi.

Başa dön tuşu