GENEL

Ahmet Tunalı, “Var olan vergi bilincini arttırma amacındayız”

TUNALI, “GELİŞMİŞ GÜÇLÜ ÜLKELER KENDİ KENDİNİ FİNANSE EDER”

 “30. Vergi Haftası” kutlamaları hakkında ATB Yöneticilerine bilgi veren Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, “Vergi Haftasında vergiyle alakalı var olan vergi bilincinin seviyesini biraz daha arttırmak için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Sizlerle istişarede bulunmak bizler içinde bir fırsat oluyor. Sadece meslek odaları değil, sivil toplum kuruluşlarını, okulları, mükelleflerimizi ziyaret ediyoruz. Kendi çalışanlarımızla bir araya geliyoruz. Gelişmiş, güçlü ülkeler kamu harcamalarını kendi vergi gelirleriyle finanse ederler. Buda kendi kendine yetebilmenin, üretmenin, gelişmenin, büyümenin, refah seviyesinin göstergesidir.” dedi.

 

BİLGİÇ, “VERGİ ÖDEMENİN KUTSALLIĞINI BİLİYORUZ”

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, ATB YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, YK Üyeleri Yasin Milli, Hamit Tezcan, Şahin Güneşer ve Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Kahyaların hazır bulunduğu ziyarette konuşan ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Üyelerimizle birlikte verginin ülkemiz için önemini ve kutsal bir görev olduğunu çok iyi biliyoruz. Adanamızın ekonomik konularıyla, tarımıyla, ticaretiyle alakalı çok kolay ulaştığımız nadide kurumlardansınız. Sadece Vergi Haftası’nda değil, farklı zamanlarda da iş hayatını ilgilendiren konularda da sürekli istişare içerisindeyiz. Üyelerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü konularında birebir paylaşma şansımız oluyor. Bu güzel diyalog bizleride üyelerimizide oldukça mutlu ediyor. Vergi Haftanızı kutluyor, nazik ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vergi Dairesi heyeti Adana Ticaret Borsası Kompleksini gezdi. Borsa işleyişi hakkında bilgi alındı.

Başa dön tuşu