SİYASET

AK PARTİLİ MAHALLE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak ile AK Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül Öğretmen evi’nde AK Parti mahalle başkanlarıyla buluştu.
 
AK Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'na gönül verenler olarak mahalle başkanlarına, 31 Mart’a kadar sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedikleri gönül bırakmamaları gerektiğini söyledi. 
 
“CUMHUR İTTİFAKI’NIN FİKRİ BİR, DAVASI BİR”
 
Cumhur İttifakı çatısı altında Türkiye’nin dört bir yanında fikri bir, davası bir insanların buluştuğunun altını çizen Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, “ Fikirleri bir, davaları bir olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Devlet Bahçeli ülkemizin geleceği Cumhur İttifakı çatısı altında bu güzel insanları bir araya getirdi. Hepinizin bildiği üzere karşımızda da görüşleri ayrı, fikirleri ayrı, amaçları ayrı olan bir Zillet İttifakı var. CHP, HDP ve İYİ Parti’den oluşan bir ittifak. 31 Mart akşamı milletimiz Zillet İttifakı'na gereken en güzel cevabı vereceğinden hiçbirinizin şüphesi olmasın. Bu memlekete yaptıkları ve yapacaklarıyla fidan dikecek ekip Cumhur İttifakı Gönüllüleridir. ” dedi. 
 
BAŞKAN BOYDAK: HİÇBİR PROJELERİ YOK!
 
Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yolların tamamında sıcak asfaltlama çalışması yaptıklarını belirten Başkan Boydak, “ ASKİ, 32 milyon değerinde bir alt yapı projesini ilçemize kazandırıyor.  Böyle köklü projeler hayata geçerken sancılı dönemler elbette yaşanacak. Karşı ittifakın adayı görüyoruz ki sadece yollar üzerinden siyaset yapıyor. Bu da Ceyhan’ın geleceği için hiçbir projelerinin olmadığını gösteriyor. Alt yapı çalışmaları tamamlandığında Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ile Ceyhan’ın tüm yollarını bitireceğiz. Vatandaşlarımıza omuz omuza hizmet getireceğiz.” 
 
BAŞKAN BOYDAK: BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ
 
Büyük projelere imza atacaklarını belirten Başkan Boydak, “ Yol, temizlik hizmetleri belediyelerin zaten asli görevidir. Önemli olan Ceyhan’ın ufkunu açacak, modern bir kent yapacak projelere imza atmak. Bir buçuk yıllık ara görev süremizde Ceyhan’ın projelerinin önünü açmak için çalışmalar yürüttük. En önemli projelerimizden biri olan Kentsel Dönüşüm için yaptığımız görüşmeler çok şükür meyvelerini vermeye başladı. Bu projemiz için Ceyhan Nehri’nin ıslah çalışmaları Devlet Su İşleri tarafından yapılacak. Bu gelişmeler neticesinde Atatürk Caddesi ile Mahir Boydak Bulvarı arasında 270 dönümlük alanda kentsel dönüşümün birinci etabını başlatıyoruz. 40 milyonluk bir maliyete sahip olan bu projemizin tamamını bakanlıkla birlikte yürüteceğiz. Bakanlıklarımız arkamızda olmasa sadece Ceyhan Nehri’nin ıslahını belediye geliriyle 77 senede yapılamaz. Kentsel Dönüşüm ile birlikte Ceyhan Nehri'nin çehresini sosyal donatılarla dolu modern bir hale getireceğiz. Projelerimizin tamamının tanıtım broşürlerini bir kaç gün içerisinde sizlerle buluşturacağız” diye konuştu. 
 
“CEYHAN’DA İŞSİZ GENÇ KALMAYACAK”
Yatırım bölgesinde çalışacak kalifiye elamanları Ceyhanlı gençlerden sağlayacaklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, “ Ceyhanımızın beklediği sanayi yatırımları yakın zamanda başlayacak. Serbest Bölge'de, Enerji İhtisas Bölgesi ve Organize Sanayi Bölgesi'nde 100 bin kişilik iş istihdamı oluşacak. Yatırımcılardan tek isteğimiz buralarda Ceyhanımızın gençleri çalışacak. Şu sıralarda Rönesans ve diğer firmalarla görüşme halindeyiz. Çalıştırılacak kişilerde aradıkları vasıfları bizlere iletiyorlar. Belediye olarak Ceyhan Ticaret Odamız ile birlikte CEYGEM aracılığıyla gençlerimize kurslar açacağız. Bu kurslarda gençlerimize çeşitli branşlarda sertifikalar vereceğiz. Bu sayede ilçemizde bir gencimiz işsiz kalmayacak” şeklinde konuştu.
 
Konuşmasının ardından Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak mahalle başkanlarıyla sohbet edip, bulundukları mahallelerde vatandaşların taleplerini sordu.

Başa dön tuşu