GENEL

Allah askerimizden razı olsun

Bölgenin ve Afrin ilçe merkezinin teröristlerden temizlenmesiyle sonuçlanan Zeytin Dalı Harekatı’nda bugüne kadar verilen 46 şehit için Allah’tan rahmet dileyen Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, 255 yaralı-gazinin acil şifa bulmasını Cenabı-ı Allah’tan niyaz ettiğini söyledi. Başkan Gökçe, “Allah ordumuzdan, şehitlerimizden, yaralılarımızdan ve hareketta görev alan askerlerimizden razı olsun” dedi.

 

Başkan Gökçe, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin vatanımızın yanı başında oluşturulan terör koridorunu yok etmek için Fırat Kalkanı operasyonunun ardından başlattığı Zeytin Dalı Harekatı, askerimizin özverisi, canını hiçe sayması, şehitlik mertebesine gülerek yürümesi ve kahramanlığı sayesinde başarıya ulaşmıştır. Mehmetçiğimiz 2 ay boyunca kahramanca savaşmış, bu sırada sivillerin zarar görmemesi için azami özen göstermiş ve sonunda Afrin ilçesini terör örgütünden temizlemiştir.”

 

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

Ülkemizin güvenliği için büyük önem taşıyan her iki harekatta da, tarihine yaraşır şekilde başarıya ulaşan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her türlü övgüye layık olduğunu belirten Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe,  “Devletimizin verdiği görevi başarıyla yerine getiren, bu yolda her türlü fedakarlığı gösteren, şehitlik mertebesine  gülerek yürüyen Mehmetçiğimize minnettarız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa temenni ediyorum. Türk Askeri geçmişte olduğu gibi, bugün ve gelecekte de ülkesi ve millet için ölümü hiçe sayarak görevini yapmaya devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacak, Türk Milleti ilelebet varlığını sürdürecektir. Bunun garantisi de başta Cenab-ı Allah olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Milleti’dir. Allah ordumuzdan, şehitlerimizden, yaralılarımızdan ve harekatta görev alan askerlerimizden razı olsun” diye konuştu.

Başkan Gökçe ayrıca 103 yıl önce Çanakkale’yi geçilmez yapan yüzbinlerce şehidimizi de bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle andığını kaydetti. 

Başa dön tuşu