SEYHAN

Anneler artık daha mutlu

ÇOCUKLARIN YÜZÜ KARALAR’LA GÜLDÜ

Gece-gündüz demeden Seyhanlının mutluluğu için sorumluluk bilinciyle görev yapan Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, bu kez Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan çocukların ve annelerin yüzünü güldürdü.  Çocuk oyun alanı yeterli olmadığı için yollarda oyun oynamak zorunda kalan çocuklar artık istedikleri gibi özgürce ve trafik tehlikesinden uzak bir şekilde oyun oynayabilecek. Bahçelievler mahallesinde yeni yapılan muhtarlık binası ile yenilenen çocuk ve dinlenme parkının açılış törenine özellikle kadınlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

 

MUHTAR DEVECİ’DEN BAŞKAN KARALAR’A TEŞEKKÜR

Zeydan Karalar yönetimindeki Seyhan Belediyesi’nin verdiği hizmetlerin ilçedeki yaşam kalitesini yükselttiğini ifade eden Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Muzaffer Deveci, Başkan Karalar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

ÇOCUKLAR DA ANNELER DE MUTLU

Emekten ve halktan hizmet anlayışıyla gece gündüz demeden Seyhanlıların mutluluğu için çalışan Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, hayırlı bir iş yaptıklarını dile getirdi. Bahçelievler Mahallesi’ne daha büyük bir park yapmak istediklerini ancak park yapılabilecek daha büyük bir alan bulamadıklarını kaydeden Başkan Karalar, “Park olabilecek daha büyük bir yer bulamadık. Ancak mahallenin ortasında, çocukların yollarda oynamasını engelleyecek, trafik tehlikesini giderebilecek böyle bir yer bulduk. Çocuklar da mutlu, anneler de mutlu, dolayısıyla sizin kardeşiniz Zeydan Karalar da mutlu” diye konuştu.

 

SEYHAN’A VE SEYHANLIYA FEDA OLSUN

Seyhan’da 9 bin sokaktan yaklaşık 8 bininin bozuk olduğunu aktaran Karalar, Seyhan’da asfaltsız sokak kalmaması için mevcut bin tonluk asfalt şantiyesine ek olarak 2 bin ton asfalt üretim kapasitesine sahip yeni bir şantiye kurduklarını söyledi. Karalar, “Seyhanlıların mutluluğu için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Daha yaşanabilir bir Seyhan için sokaklarımızın, caddelerimizin de Seyhan’a yakışır bir hale gelmesi için bu yatırımı yaptık. Seyhan’a ve Seyhanlıya feda olsun” ifadelerini kullandı.

 

MAHALLE SAKİNLERİNİN SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Muhtarlık binası ile yenilenen çocuk oyun alanı ve dinlenme parkının kurdelesini Muhtar Muzaffer Deveci ve mahallelilerle birlikte kesen Başkan Karalar’a çocukların ilgisi de yoğun oldu. Başkan Karalar, açılış sonrasında mahallelilerin sorunlarını ve taleplerini de dinlerken, çocuklar ise parkta gönüllerince her türlü tehlikeden uzak bir şekilde oynadı.

Başa dön tuşu