YAŞAM

Ariş Pırlanta Tasarımları

Günümüzde ise mücevher sektörünün sayılı isimlerinden olan Ariş markası, pırlantanın öyküsü üzerine adeta şiirsel tasarımlara imza atıyor. Sayfalarımızı gezdiğinizde ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacaksınız. Eğer sizde bu şiirsel yaklaşımı sevdiğiniz kadının boynuna taşımak isterseniz, aşkın en güzel anlatımı için sevgililer gününü ya da evlilik yıldönümünüzü bahane kılabilirsiniz. Pırlanta taşlarla kaplı en görkemli gerdanlıklar, özel karatlardaki sıra dışı kesimlerdeki sertifikalı kolyeler Ariş sayfalarında. Örneğin bu gezintiniz sırasında onu en özel Vav pırlanta kolyeleriyle ya da Arapça tılsımlı harfli kolyelerle kuşatabilirsiniz. Sayfalarımızı gezin ve pırlanta kolye modellerinin gücünü gözlerinizle görün.

                                                    

Pırlanta küpe modellerine gelecek olursak kadın siluetinin en önemli süs unsuru olan bu detayı asla kaçırmamanız gerekir. Hangi kadın devlerini ve milletini simgeleyen ay – yıldız pırlanta küpelerden mutlu olmaz ki? Gece ya da gündüz işyerinde, ofisinizde dahi takabileceğiniz bu özel kolyelerle kendinizi çok daha güçlü hissedebilirsiniz. Yine pırlanta taşlı gümüş kuşlu kolye modelleriyle de kendinizi çok daha özgür hissedebilirsiniz.

Pırlanta bileklik dendiğinde ise bayanlar da akan sular durur. Gün boyu işlevsel olan eller ve kollarda ki bu tatlı tınılar; suyolu bileklikler, fantezi bileklikler, şans bileklikleri, anne – çocuk mesajlı bileklikler ya da kelepçe bileklikler şeklinde kendini gösterebilir. Bu konuda ışıltıdan ve gösterişten hoşlanan bayanlar için fantezi Pırlanta bilekliklerden yararlanabileceğiniz gibi sadelikten yana bayanlar için şans bilekliklerinden ya da trend bilekliklerden yararlanabilirsiniz.

Yunanlılar için tanrıların gözyaşı olarak kabul gören ve adlandırılan pırlanta, gördüğünüz gibi Ariş sayfalarında büyük bir kimlik kazanıyor. Sayfalarımızda bulunan pırlanta aksesuar modelleri sayesinde aşkın ve sevginin her türlü anlatımını yapabileceğinize şahitlik edebilirsiniz.

Başa dön tuşu