SPOR

ASKF’de çifte standart uygulanıyor!

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlık görevine talip olan işadamı Ramazan Çimen,  kulüpleri ziyarette bulunarak fikir alışverişinde bulunmaya başladı. Çimen ziyaretleri esnasında ASKF’nin ‘çifte standart’ uyguladığını ve kendilerine yakın olan kulüplere izin verilirken, muhalefet olan kulüplere de onay verilmediği eleştirilerini de yakından dinledi.

ONLARDAN OLMAYANLARA İZİN YOK

Dünya Spor Kulübü Başkanı Uğur Arıpişirici’yi ziyaret eden Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Adayı Ramazan Çimen, dövüş sporlarındaki eksiklikleri dinledi. Arıpişirici bu spora gönül vermiş ve yıllardır geleceğin sporcularını yetiştirmiş insanların ‘kulüpleşme’ arzusunun ASKF Başkanı Ahmet Bozan tarafından engellendiğinin altını çizdi. ASKF Başkanı Bozan’ın kendilerine ‘siz muhalefetsiniz, o bakımdan izin vermiyorum’ ifadesiyle karşı karşıya kaldıklarını belirten Arıpişirici, amatör sporun başındaki bir kişinin bu davranışını spor kamuoyuna bıraktığını söyledi. 

ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen ise, “6 ay sonra yapılacak olan ASKF seçimleri öncesi tüm kulüplerimizi ziyaret edeceğiz. Ancak mevcut Başkan Ahmet Bozan’ın kendilerine yakın kulüplere izin verirken, muhalefet olarak gördüğü spor adamlarına ‘kulüp kuramazsınız’ mantığının spor ahlakıyla örtüşmediğini de belirtmek isterim” dedi.

 

Başa dön tuşu