SPOR

ATLETİZM SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU ÇETİN

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sporun ve sporcunun dostu olduğunu her fırsatta gösteriyor.  Başkan Çetin, bu kez Adana Atletizm Spor Kulübü ile makamda bir araya geldi. Adana Atletizm Spor Kulüp Başkanı Necmi Tadır ve beraberindeki Şanver Halisoğlu, Aziz Tahtacı, Murat Arslan ve Koray Het, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Şanlıurfa 5’inci Göbeklitepe yarı maratonunda başarı elden eden kulüp yöneticileri Başkan Çetin’e kazandıkları madalyaları ve kupalarını getirdiler.

 

“SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

“Sporu ve sporcuyu seviyoruz” diyen Başkan Çetin, “Amatör sporun ve sporcuların her zaman yanındayız.  Spor kulüplerimize desteğimizi sürdüreceğiz ve her zaman spor kulüplerimizin yanında olacağız. Ben inanıyorum ki, Adana’da yetişen sporcu kardeşlerimizin arasından da, çok değerli sporcular çıkacak. Hem Adana’mızı, hem de Türkiye’mizi, dünyada temsil edecek” dedi. 
Çukurova Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Çetin, “İmkanlarımız nispetinde, desteklerimizi sporcularımız için sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

Başa dön tuşu