GENEL

AYAMDER Başkanlığı’na Nadir Vurankaya seçildi.

Vurankaya’nın tek aday olduğu seçimde üyeler, derneği yeni dönemde yönetecek başkanını seçti. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Vurankaya üyelere yönelik bir konuşma yaparak kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti.

Kısa sürede harekete geçileceğini belirten Vurankaya, kısa ve uzun vadeli iş planımız var. Ona riayet edeceğiz. Kısa sürede görev tanzimi yapıp Adana’ya en verimli projelerin yapılabilmesinin yollarına bakacağız. Bu seçim hayırlara vesile olsun, gücümüze güç katsın şeklinde konuştu.

 

İnşaat sektörünün geçtiğimiz yıl çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğine de değinen Vurankaya, 2019 yılından ümitli olduklarını, yeni yılın yeni bir başlangıç ve umut olduğunu, bu umutları yeşertmek için çok çalışacaklarını, daha huzurlu bir gelecek için AYAMDER olarak sorumluluk üstlenmeye hazır olduklarını ifade ederek bizim Adana’ya vefa borcumuz var dedi.

 

Adana için her zaman daha iyisini inşa edebilme amacıyla çalıştıklarını belirten Vurankaya, “Birlik ve beraberlik içerisinde Adana’mızı kalkındırmaya yönelik çabalarımız devam edecek, bu uğurda ben başta olmak üzere, yönetim kurulu arkadaşlarım, yol arkadaşlarım ve tüm üyelerimiz, elini taşın altına koymaktan imtina etmeyecektir diyerek sözlerini bitirdi.

 

Nadir VURANKAYA Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Asil Liste ise şöyle;                                             

 

Nadir Vurankaya, Tamer Gülcan, Zafer Ofluoğlu, Halit Erdoğan, Onur Aktakas, Mustafa Göregen, Emrah Keskin, Halil İbrahim Paşa Özdemir,Emre Erdeve, Mehmet İzlemek, Ramazan Yüksel, Metin Batu, Onur Kocaöz, Serhan Özcandan

 

Başa dön tuşu