SİYASET

Ayhan Barut arı gibi çalışıyor

31 Mart Yerel Seçimleriyle ilgili çalışmalarını yüksek tempoda ara vermeden sürdüren CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, yine boş durmadı. Yüreğir merkez ve Solaklı Beldesi'ndeki seçim çalışmasında yurttaşlardan destek isteyen Ayhan Barut, Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde de büyük halk yürüyüşüne katıldı. 
 
ADAYLARA DESTEK İSTEDİ
 
Güne Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ile birlikte Yüreğir'de seçim çalışmalarıyla başlayan Ayhan Barut, 178 ve 59 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatiflerine giderek adaylara destek istedi. Esnaflarla buluşan Barut, Büyükşehirde Zeydan Karalar ve Yüreğir'de Kamuran Karaca ile Adana'nın makus talihini yeneceğini söyledi. Sonrasında Solaklı Beldesi'ne geçen Ayhan Barut, Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Adayı Sinan Kılınç ile birlikte önceki dönem Solaklı Belediye Başkanı Ali Karadağ'ı ziyaret edip sohbet etti. Solaklı'yı baştan aşağıya dolaşan Barut, esnaf, çiftçi, köylü ve kadınlardan destek istedi. 
 
ZAFER YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI
 
Yüreğir'deki seçim çalışmalarının hemen ardından Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ne giden Ayhan Barut, ilk olarak CHP İlçe Örgütü'nde İlçe Başkanı Mustafa Şen, Osmaniye İl Başkanı Halil Sümbül, Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü ve partililerle buluştu. Akşam geç saatlerde CHP Düziçi Belediye Başkan Adayı Dr. Alper Öner'in düzenlediği büyük halk yürüyüşüne katılan Ayhan Barut ve beraberindekiler, 31 Mart'taki zaferin kutlamasına dönüşen yürüyüşe katılan yurttaşlara teşekkür etti. Halkı yoksulluğa mahkum eden AKP'den 31 Mart'ta yurttaşların sandıkta hesap soracağını belirten Ayhan Barut, "31 Mart'ta dertler bitecek, yüzler gülecek. Halkçı belediyecilik anlayışımızla kentlerimiz daha yaşanabilir hale gelecek" diye konuştu.

Başa dön tuşu