GENEL

Bağatur, Adanalılarla el ele zafere yürüyoruz

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Dr. M. Çağrı Bağatur, seçim çalışmaları kapsamında Yenidoğan Mahallesi ve ATİKOP Toptancılar Sitesi'nde Adanalılarla bir araya gelerek destek istedi.

Yenidoğan Mahallesi'nde ziyaretlerine muhtarlıkla başlayan Bağatur'un mahalle sakinleriyle bir araya geldiği toplantıya katılımın yüksek olması dikkat çekti. Özellikle kadınlar ve gençlerin yoğun ilgi göstermesinin gelecek adına umutları yeşerttiğini dile getiren Bağatur, 31 Mart yerel seçimlerinin Adana için milat olacağının altını çizdi.

Bağatur, "Bundan tam iki ay önce yola çıktığımızda hangi kapıyı çalsak insanlarda umutsuzluk ve karamsarlık hakimdi. Seçimden sonra bir şeylerin değişebileceğine dair inançlarını yitirmişlerdi. Öyle ki büyük bir çoğunluğu sandığa bile gitmeyi düşünmediklerini söylüyordu. Özellikle gençlerin Adana'dan beklentileri kalmamış, geleceği kenti terk etmekte görüyorlardı. Halk, tutulmayan sözlerden bıkmış, seçimden seçime kapılarını çalan siyasetçilerden umudunu kesmişti. Bu tablo bizi daha da kamçıladı. İttifaklara mecbur bırakılan Adanalılara, üçüncü bir alternatiflerinin olduğunu göstermek, umutlarını yeşertmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Projelerimizi anlatarak, elbirliği ile Adana'da değişimi başlatmak için destek istedik. 2 ay gibi kısa bir sürede, kısıtlı bir bütçeyle amacımıza ulaşmayı başardık. Demokratik Sol Partili Belediye Başkan adaylarıyla birlikte Adanalıların yüzü gülmeye başladı. Adana'da umutsuzluğun yerini umut, karamsarlığın yerini iyimserlik aldı. Gelecek adına kaygılarından kurtulan gençlerimiz, çağdaşlıkta, ekonomik ve insani gelişmişlikte Türkiye'nin 4. büyük kenti olacak Adana'nın heyecanını yaşamaya başladı. " dedi.

 

"SIRTIMIZI HALKIMIZA DAYADIK"

İttifakların dayatmasına boyun eğmeyen Adanalıların kurtuluşu Demokratik Sol Parti'li adaylarda bulduğunun altını çizen DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bağatur, "Bu tablo gösteriyor ki Adana'da seçim bitmiştir. Adana üzerine sözü olan halkımız kararını vermiş, değişimi başlatmak, belediye yönetiminde söz sahibi olmak, sosyal belediyecilik anlayışını hakim kılmak, ekonomisi, teknolojik altyapısı, artan üretim kapasitesi, ihracatı, çağdaş kentleşmesi ile Türkiye ve Dünya'ya örnek olacak Adana'yı inşa edecek Demokratik Sol Partili kadroları yönetime getirmek için sandığa gideceği günü bekliyor. Halkımızla birlikte zafere yürüdüğümüze inancımız ve güvenimiz tam. Hep birlikte 'Adam' gibi çalışarak, sosyal demokrat ve çağdaş belediyecilik anlayışıyla sürekli gelişen ve yenilenen bir Adana yaratarak, kentimizde yaşayan herkesin yaşam kalitesini yükselteceğimizin sözünü veriyorum. Bu yola çıkarken sırtımızı sadece Adanalılara dayadık. Adana’yı layık olduğu seviyeye yükseltmek, aydınlık yarınlara ulaştırmak için çıktığımız bu yolda hedefe doğru yürürken bize yol gösteren ve aydınlatan ışık halkımızdan başkası olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bağatur, Yenidoğan Mahallesi'nin ardında, ATİKOP Toptancılar Sitesi'nde faaliyet yürüten esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Başa dön tuşu