GENEL

BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK’E NEZAKET ZİYARETİ

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile belediye bürokratlarının nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü’ye, çalışmalarında ve yerel seçim sürecinde başarılar diledi.

Adana için her zaman göreve hazır olduklarını belirten Baro Başkanı Av. Veli Küçük, kendilerine ihtiyaç duyulduğunda şehre katkı vermekten mutluluk duyacaklarını dile getirdi. Yapacakları hizmetlerde belediyeler ve kamu kurumlarıyla uyumlu çalışmalar içinde olmayı arzu ettiklerini vurguladı.

Başkanlık odasında gerçekleşen görüşmede Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile ülke ve kent gündemiyle ilgili durum değerlendirilmesi de yapıldı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, baro hizmet binamız için yapılan yer tahsisinden ötürü teşekkürlerini ifade ederek, Türkiye Barolar Birliği’nin projelendirme ve inşaatı üstlenmesi ile çok kısa sürede hizmet binasını inşaatına başlayacaklarını ifade etti.

Görüşmede, Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Adana Barosu Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Timur Ortatepe, Baro mensubu Av. Diren Özgül, Av. Özlem Süslüoğlu, Av. Nihal Doğru, Av. Mücella Kara da hazır bulundular.

 
 
 
 

Başa dön tuşu