GENEL

Başkan Akay’a Hayırlı Olsun” ziyareti

Yerel seçimlerin üzerinden bir aydan fazla bir süre geçmiş olmasına rağmen tebrik ziyaretlerinin yoğun biçimde devam ettiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay,  bundan böyle çalışmalara daha fazla zaman ayıracaklarını söyledi. Seyhan’da daha önce başlamış olan projeleri bitirmek için çalışacaklarını belirten Başkan Akay, tamamlanmış projelerin de işlevsel hale gelmesi için çalışmalar yapacaklarının altını çizdi.

Bugüne kadar kendilerine gelen en büyük talepler arasında bulunan iş talebi dosyalarının, on binleri aştığını belirten Başkan Akay,  işsizlik konusunda Türkiye’de ilk sıralarda yer alan Adana’da bu sorunun belediyelerle sıfır noktasına ulaşma imkanının mümkün bulunmadığını ifade etti.  Akay, “Ancak istihdam yaratmak için imkanlar ölçüsünde çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

Türkiye’nin bir çok ilinden daha büyük bir ilçe olma özelliği taşıyan Seyhan’da Belediye Başkanı olmanın büyük bir sorumluluk olduğunu belirten ÇGC Başkanı Cafer Esendemir,  “Bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğinize inancımız tamdır. Tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay’ı ziyarete ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ile birlikte ÇGC Başkan Yardımcısı Sait Güleç,  Yönetim Kurulu Üyeleri Süreyya Uri ve Hüseyin Arat ile ÇGC Üyesi Mustafa Özke katıldı.

 

Başa dön tuşu