SİYASET

Başkan Ay Göreve Vefa Ziyaretleriyle Başladı

Başkan Ay, ziyaretler kapsamında Kurucu İl Başkanı ve Parti Kurucular Kurulu Üyesi olan Ziyaeddin Yağcı’nın kabri başında dua etti.

Sırasıyla Fikret Yeni, Vedat Kahyalar, Mustafa Kebude, Mehmet Sağlam ve Mustafa Attaroğlu’nu ziyaret eden Başkan Ay, başarı temennilerini kabul etti.

 

Adana’nın AK Partili yeni başkanı şu açıklamalarda bulundu:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsıma güvenerek tevdi ettiği İl Başkanlığı görevini tarihsel bir sorumlulukla üzerime aldım. Güveninden ve teveccühlerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza ve onun yol arkadaşı kıymetli Bakanımız Ömer Çelik’e çok teşekkür ediyorum. İl binamızdaki mesaimize başlamadan evvel Yunus Emre’nin dediği gibi ‘Her şeyden iyisi bir gönüle girmektir’ dedik ve önceki dönem İl Başkanlığı yapmış büyüklerimizi ziyaret ederek dualarını aldık. Çünkü biz iyi biliyoruz ki AK Parti’nin siyaset hamurunda vefa vardır. Vefa bu toprakların en güçlü değeri, AK Parti ise bu toprakların değerlerine sıkı sıkıya bağlı koca bir çınardır. Bu anlayışla, hem vefamızı göstermek hem de AK Parti’nin Adana’daki kurumsal hafızasını diri tutmak için bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Umuyorum ki vefa ile başlayan çalışmalarımız önce gönülleri, seçim zamanı da sandıkları fethedecektir.”

Başa dön tuşu