GENEL

BAŞKAN BOYDAK HALKIN İÇİNDEN ÇIKMIYOR

Ceyhan Belediye Başkanı Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül ile belediye meclis üyelerininde bulunduğu seçim çalışmalarında Büyük Camuzağılı, İnceyer, Çatalhüyük, Sarıbahçe ve Yeşilbahçe mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Kırsal mahallelerdeki ziyaretlerin yanı sıra Başkan Boydak, ev toplantıları ve esnaf ziyaretleriyle vatandaşların içinden çıkmıyor.
 
BAŞKAN BOYDAK: CEYHAN'I MARKA BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ
 
Samimiyeti, dürüstlüğü ile vatandaşların gönlünde taht kuran Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak ziyaretlerinde; '' Bir buçuk yıllık ara görev süremiz sonrasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı'nın Ceyhan Belediye Başkan Adaylığı görevi tevdi edildi. Allah nasip ederse beş yıllık görev süremizde Cumhurbaşkanımızın da destekleriyle tüm projeleri hayata geçireceğiz. Kentsel Dönüşümden millet bahçesine, spor kompleksinden kent meydanına kadar tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu projelerimizle birlikte Ceyhan'ımızı Türkiye'de marka bir şehir haline getireceğiz'' dedi.
 
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BOYDAK'A YOĞUN İLGİ 
 
Gittiği her köyde coşkulu bir şekilde karşılanan Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak'ı vatandaşlar bağrına basıyor. Belediye olarak yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Boydak, vatandaşlarla tek tek sohbet ediyor, onların sorun ve taleplerini dinliyor.

Başa dön tuşu