SPOR

BAŞKAN BOYDAK İLE CEYHANSPOR YÖNETİMİ İLK TRANSFERİNİ CEYHAN’IN ÇOCUKLARI İLE YAPTI

Ceyhan Belediye Başkan vekili ve Ceyhan'ın gururu Ceyhanspor’un onursal başkanı Ali Alper Boydak,  göreve hızlı başlayan Ceyhanspor Başkanı Serdar Savrun ve ekibiyle düzenlediği  toplu imza töreni ile Ceyhan'ın çocuklarını Ceyhanspor'a kazandırdı.

 

Yeni yönetim ile çalışmalarına devam eden Ceyhanspor ilk transferini Ceyhanspor ve Ceyhan'ın takımlarında forma giymiş, memleketi için ter dökerek mücadele vermiş gençlerle anlaşarak ilk transferlerini gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantı ile futbolcular toplu imza töreni ile sözleşmelerini imzaladı.

 

BOYDAK: CEYHAN'IN EVLATLARI BİZİ GURURLANDIRACAK

 

Başkan Boydak öncüğünde toplanan Ceyhanspor yönetimi ilk transferini Ceyhan takımlarında yetişen Yusuf Dündar, Samet Alparslan, Ramazan Abacı, Burak Ergen, Okan Tunç, Mehmet Eskili, Nezir Konuk, Emre Aytekin, Tugay Sayın, Mehmet Koç, Taner Kaçıran ve Birol Örlün ile anlaşmaya sağlayarak imzaları attı.

 

Ceyhan'ın evlatları ile yola başlamanın mutluluğu içinde olduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı ve Ceyhanspor onursal Başkanı Boydak, ''Ceyhan'ın milli takımı Ceyhanspor için çalışmalarımız sürüyor. İlk transferlerimizi Ceyhan'ın çocukları ile yaptık. Onlar bizim evlatlarımız, kardeşlerimiz. Kendi memleketlerinde, kendi takımları için mücadele edecek bizi onurlandıracaklar, onlara olan güvenimiz tamdır. Ceyhan'ımıza Ceyhansporumuza hayırlı, uğurlu olsun'' dedi.

 

Ceyhanspor için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Boydak yönetim ile istişarelerinin devam ettiğini, yeni transeferler için görüştüklerini belirtti.

 
 

Başa dön tuşu