GENEL

BAŞKAN BOYDAK MUHTARLARLA BULUŞTU

Ceyhan Öğretmenevi'nde Ceyhan Belediyesi tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında muhtarlarla buluşan Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak'a, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Erdoğan Ekli ile belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.
 
BAŞKAN BOYDAK'TAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR
 
Bir buçuk yıllık ara görev süresince mahalle ayrımı gözetmeksizin hizmet götürdüklerini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, ''Bir buçuk yıllık çalışma dönemimizde mahalle muhtarlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalıştık. Daha doğrusu vatandaşlarımızın taleplerini siz kıymetli muhtarlarımız bize ilettiniz bizde o mahallelerimize hizmet götürdük. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini iletmesinde bizlerle vatandaş arasında köprü olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki beş yıl içerisinde de muhtarlarımızla istişare halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi.
 
BAŞKAN BOYDAK: CEYHAN'I CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ
 
Ceyhan'ı beş yıl içerisinde modern bir şehir haline getirerek cazibe merkezi yapacaklarını dile getiren Başkan Boydak, '' Ceyhan'ın özellikle merkezini yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Bir buçuk yıllık çalışmamızda Ceyhan'ın önünü açacak projelerin alt yapı çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. Hepimizin dediği gibi Ceyhan Nehri'ne sırtını dönmüş bir kent halindeyiz. Göreve geldiğimizden bu güne kadar en önemli projemiz olan Kentsel Dönüşüm Projemizi hayata geçirmek oldu. DSİ ve Su Yönetimi Genel Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yürüttük. Bu çalışmalarımız sonucunda 30 milyon TL'ye mal olacak Ceyhan Nehri'nin ıslah çalışması bakanlıklar tarafından yapılacak. Sizlerin de desteğiyle Ceyhan Nehri'nin etrafını kentsel dönüşüm projesi, modern spor sahaları ve yeşil alanlarıyla yeniden inşa edeceğiz. Bu projelerimizi belediye kaynaklarıyla yapmamız imkansız. Bu projelerimizi bakanlıkların bütçesiyle hayata geçireceğiz'' dedi.
 
SPOR KOMPLEKSLERİ GÜN SAYIYOR
 
Spor komplekslerinin çalışmalarının başladığını ancak kötü hava şartları nedeniyle çalışmaların durduğunu söyleyen Başkan Boydak, '' 1,5 milyon TL'ye mal olacak spor kompleksi ihalesini bildiğiniz üzere yaptık. Nisan ayı içerisinde tamamlanmasını beklediğimiz bu projemiz kötü hava şartlarından dolayı Haziran ayı içerisinde tamamlanacak. Projemizin içerisinde yürüyüş yolu, kafeteryalar, basketbol ve futbol sahalarının yanına yeşil alanlardan oluşacak'' şeklinde konuştu. 
 
Konuşmasın ardından mahalle muhtarlarının sorularını cevaplayan Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, muhtarların talep ve isteklerini ivedilikle yerine getireceklerini söyledi.
 
 
 
 

Başa dön tuşu