GENEL

BAŞKAN BOYDAK MÜJDELERİ BİR BİR VERDİ

Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, Kurtkulağı, Karatepe, Körkuyu, Narlık, Çevretepe, Doruk ve Durhasandede Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Mahallelerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Boydak, beş yıl içerisinde Ceyhan'ı geleceğe taşıyacak projelerin müjdesini verdi.
 
BOYDAK: CEYHAN NEHRİNE SIRTIMIZI DÖNMEYECEĞİZ 
Kentsel dönüşüm projesi ile Ceyhan Nehri'nin çehresini değiştireceklerini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, ''Önümüzdeki beş yıl içerisinde yapacağımız projelerle yaşanabilir, çağdaş bir Ceyhan'ı oluşturacağız. Ceyhan merkezinde ve kırsalda çığır açacak projeleri hayata geçireceğiz. Görev yaptığımız 1,5 yılda bu projelerin alt yapı çalışmalarını tamamladık. Bu projelerin başında kentsel dönüşüm gelmektedir. Şimdiye kadar herkesin konuştuğu ama hayata geçiremediği kentsel dönüşüm projesi ile Ceyhan Nehri'ne artık sırtımızı dönmeyeceğiz. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile Ceyhan Nehrinin ıslahının smilasyon çalışmalarını tamamladık. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamladığımız kentsel dönüşüm projesini 2019-2020 yılı yatırım programı kapsamında hayata geçireceğiz. Ceyhan nehrinin iki tarafında seyir teraslarının olacağı, kafeteryaların, çay bahçelerinin olacağı alanlar yaratacağız. Nehrin karşı taraftaki 170 dönümlük alanda ise koşu yollarının, bisiklet yollarının olacağı hemşehrilerimizin hoşça vakit geçireceği bir alan yaratacağız. Kentsel dönüşüm projesini Ceyhanlı hemşehrilerimize armağan edeceğiz'' dedi.
 
''SPOR KOMPLEKSİ PROJELERİMİZ HAYATA GEÇİYOR''
Yaşanabilir bir Ceyhan için çalıştıklarını belirten Başkan Boydak, ''Ceyhan nehri karşısında yapacağımız yeni spor kompleksi ihalesini geçtiğimiz aylarda tamamladık. Spor kompleksi projesinin çalışmalarını hızla başlatarak temellerini atmış bulunuyoruz. Bu proje kapsamında içerisinde iki tane futbol, bir adet basketbol ve tenis kortunun yanı sıra vatandaşlarımızın hoşça vakit geçireceği kafeteryaların ve yürüyüş yolunun bulunduğu bir tesis yapıyoruz. 1,5 Milyon gibi bir rakama mal olacak bu projemizi mart ayı içerisinde tamamlamayı planlıyorduk ancak yaşanan olumsuz hava şartlarından ötürü biraz gecikme yaşandı. Bu projemizi en kısa zamanda hayata geçirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız'' dedi. 
 
BOYDAK: 15 KÖYÜMÜZE HALI SAHA YAPACAĞIZ
Şehir merkezinin yanı sıra kırsalda da spor sahaları yapacaklarını belirten Başkan Boydak, '' Köylerimizde gençlerimizin ve vatandaşların vakit geçireceği halı saha ve çevresinde yeşil alanların olacağı yerler inşa edeceğiz. Beş yıl içesinde 15 beldemizde bu projeleri hayata geçireceğiz.'' dedi.

Başa dön tuşu