SİYASET

Başkan Çetin’den Muhtarlara Ziyaret

Göreve geldiği günden bu yana yoğun bir çalışma sergileyen AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri ile teşkilat çalışmalarının yanı sıra ilçesindeki mahalle muhtarlarını da ziyaret ediyor. Muhtarlar ziyaretine Çukurova İlçe Kaymakamı Osman Sarı'yı ziyaret ederek başlayan Başkan Şahin Çetin, beraberindeki başkan yardımcıları ve Çukurova Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte muhtarları ziyaret ederek AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tablosunu hediye etti.

 

İlçedeki 27 mahalle muhtarını ziyaret etmeyi planyan Başkan Şahin Çetin, bu güne kadar sırasıyla Toros Mahallesi Muhtarı Kemal Çelebi, Karslılar Mahallesi Muhtarı İrfan Kayagüç, Beyazevler Mahallesi Muhtarı Cabbar İğde, Yurt Mahallesi Muhtarı Arif Çetin, Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Yasemin Özer ve Kurttepe Mahallesi Muhtarı Bekir İşlek'i ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tablosunu hediye etti.

 

Başkan Şahin Çetin ayrıca, mahalle muhtarlarını 1 Nisan’da Serin Evler Spor Salonu’nda yapılacak olan AK Parti Adana İl Başkanlığı Kongresi ve spor salonu önünde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile vatandaşların buluşmasına davet etti.

 

Muhtarlar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, tüm mazlumların umudu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını söyledi.

Başa dön tuşu