SİYASET

Başkan Mehmet Ay’dan ‘görgü tanıklı’ cevap

İhtiyaç sahiplerinin yardımlarının engellenmesinin yanı sıra yardım için gayret gösteren insanlara saldırı yapılmasından dolayı çıkıp özür dilemeleri gerekirken hala yapılan yanlışları savunanlardan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı 'Sanırım bu genç adam AKP’nin Adana il başkanı. Şimdi bu zata sormak gerekir: Nasıl oldu da bir tek adam kaymakamı, polisleri ve daha birçok insanı evire çevire dövdü? Bi şey daha sormak lazım bu genç adama: Niçin yalan konuşuyorsun, utanmıyor musun?' şeklindeki açıklamasına Başkan Ay, çok sert cevap verdi.

 

'VANDALLARI SAVUNUYORSUNUZ'

Başkan Ay, sosyal medya hesabından, hem de görgü tanıklarının ifadeleriyle birlikte verdiği cevabında şöyle dedi:

"Sayın Bekaroğlu, mensubu olduğunuz partinin üyeleri millete hizmet götüren insanlara saldırdı. Utanmanız, özür dilemeniz gerekirken pişkinlikle halka yalan söylüyorsunuz. Milletvekili sıfatı taşıyorsunuz, ama utanmadan hala millete yalan söylüyorsunuz.

 

'BİRAZ OLSUN UTANIRSINIZ'

Teşkilatlarınızı millete giden hizmetleri provokate etmesi için kukla gibi kullanıyorsunuz. CHP’li bir grup kameralarını da açıp sözlü ve fiziki saldırıda bulunuyor. Siz de utanmadan, işi olmadığı halde oraya provokasyona gelmiş vandalları savunuyorsunuz. Görgü tanıkları ve olay yerinde çalışan insanlardan olayı dinleyin bakalım! Eğer utanma duygunuz var ise biraz olsun utanırsınız.

 

'SİZİN EŞKIYALARINIZ HANGİ AMAÇ İÇİN ORADAYDI?'

Milletimiz yalanlarınızdan, pervasızlığınızdan bıktı. Artık buna müsaade etmeyeceğiz, yalanlarınızı yüzünüze tek tek vuracağız. Onlarca görgü tanığının ifadesi ve valiliğin resmi açıklaması ortadayken hala yalan söylüyorsunuz.

Kaymakam bey olay yerindeydi ve yardım hizmetinin koordinasyonunu sağlıyordu. Peki sizin eşkıyalarınız hangi amaç için oradaydı?

Anlaşılan o ki, genel başkanınızın yalan siyasetini örnek alıyorsunuz. Genel başkan yardımcısı sıfatında olan bir kişi böyle pervasızca yalanı ancak genel başkanından aldığı güçle söyleyebilir. Türkiye’ye kötülük yapıyorsunuz. Yalan siyasetinden vazgeçin."   

Başa dön tuşu