BÜYÜKŞEHİR

Başkan Sözlü’den karşı ittifaka proje çıkışı

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI BİR ARADA

Adana’da inşaat müteahhitleri ve sektör çalışanlarına özel düzenlenen toplantıda Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı’nın AK Partili Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni ve Cumhur İttifakı’nın MHP’li Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş bir araya geldi.

 

“DEĞİŞİM BİZİMLE BAŞLAYACAK”

Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı’nın AK Partili Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni, Seyhan’ın bir İnci kadar güzelleşeceğini ifade ederken Cumhur İttifakı’nın MHP’li Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, Çukurova’da devasa binaların yükselmeyeceğini, nitelikli dönüşümlerin yapılacağını belirtti.

 

“BÜTÇEYİ CEYHAN’DA 5 KAT, ADANA’DA 3,5 KAT ARTTIRDIM”

Adana’da bir metrekare tarım arazisini konut arazisine dönüştürmeyen, ranta geçit vermeyerek niteliğe önem veren, Kuzey Adana’ya yoğunluk vermektense Seyhan’ın güneyini ve Yüreğir’i değiştirerek dönüştüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü ise konuşmasında yirmi yıllık belediye başkanlık döneminde 15 yıl Ceyhan’da bütçeyi 5 kat, Adana’da da üç buçuk kat arttırdığını ifade etti.

 

“ZAFER GİDEN HER YOLU MÜBAH SAYIYORLAR”

Karşı ittifakın hiç bir projesinin olmadığına dikkat çeken Başkan Sözlü “Hayali söylemlerle değil hayata geçirdiklerimizle buradayız! Toroslar’dan Adana’ya 300’den fazla köprü yaptım. Tek projeleri HDP ile ittifakları” dedi. Adana’da huzur iklimini bozdurmayacağını aktaran Başkan Sözlü, “Var gücümüzle çalışarak inşa ettiğimiz bu huzuru ‘Zafere giden her yol mübah’ anlayışıyla kirli ittifaka paydaş olanlara bozdurtmayacağız” dedi.

Başkan Sözlü’nün konuşmalarının ardından MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ise konuşmalarında tüm adaylara başarılar diledi.

Başa dön tuşu