GENEL

Başkan Topuz’dan Bosna Hersek Ziyareti.

Başkan Topuz ziyareti sırasında Yunus Emre Enstitüsü, Yunus Emre Vakfı, Eski Macaristan Ankara Büyükelçisi ve Türk Konsili Jonas Hovari ile Bosna Hersek’in tarihi ve kültürel alanlarını ziyaret etti.

Karataş Belediye Mehteran Takımı ile birlikte yaptığı ziyaret ile Başkan Topuz, Kültürel değerlerimiz ile birlikte Karataş’ın tanıtımını gerçekleştirdi.

Başkan Topuz yaptığı ziyaret ile Bosna Hersek’te bulunan Yunus Emre Vakfı Müdürü Mustafa Ilgar’ a bölge de öğrenim hayatını sürdüren öğrencilerimize verdikleri değer ve davet üzerine geldikleri Bosna Hersek’te gösterdikleri misafirperverlikleri sebebi ile teşekkürler plaketi takdim ederek Karataş’a davette bulundu.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “ Bosna Hersek Büyükelçiliği daveti üzerine yaptığımız ziyaret ile tarihi Mostar köprüsünde Türk Kültürünü yansıtan Mehteran Takımımız ve Halk Oyunları ekibimiz ile güzel bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirerek kültürel değerlerimizi ve ilçemizi tanıtma fırsatı bulduk. Yaptığımız ziyaretlerimiz ile geçmişten gelen değerlerimizi görme fırsatı yakaladık. Ziyaretimiz ile bizlere Kültürümüzü tanıma ve tanıtma fırsatı sunan Eski Macaristan Ankara Büyükelçisi ve Türk Konsili Jonas Hovari, Yunus Emre Enstitü Müdürleri Yakup Gül, Fahri Yılmaz’a, Yunus Emre Vakfı Müdürü Mustafa Ilgar’ a ve Bosna Hersek Büyükelçiliğine misafirperverlikleri sebebi ile teşekkürlerimizi sunuyor ve en kısa zamanda Karataş’ı da tanımaya davet ediyoruz. “Dedi.

Başa dön tuşu