SARIÇAM

Başkan Uludağ Babalar gününü kutladı

Bilal Uludağ, Onları, tükenmeyen bir sevgi ve saygı ile seviyoruz. Kendilerine her zaman manen ihtiyacımız olduğunu belirtmek isterim dedi.

Başkan Bilal Uludağ, Haziran ayının ikinci haftası ve Pazar günü kutlanan Babalar günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklama mesajında şu görüşlere yer verdi:

  “Babalarımız, aile birliğimizi sağlayan, onu temsil eden, milli ve manevi değerlerimizin paylaşılmasını, korunmasını ve geleceğe taşınmasını sağlayan en önemli bir modeldir.  Her evlat, babasının da sevgi ve bilgelik pınarında beslenir. Babalarımız,  güveni, anlayışı, ilkeli olmayı, doğru yaşam yolunu göstermeyi, iyi örnek olmayı, yönlendirmeyi ve otoriteyi temsil ederler.

Babalarımız, çocukları için her türlü fedakârlığa katlanır. Kendilerinin, bizim için çok önemli ve çok değerli olduklarını onlara gösterelim. Onları tükenmeyen bir sevgi ve saygı ile sevdiğimizi, kendilerine manen ihtiyacımız olduğunu söylemekten hiçbir zaman çekinmeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha, başta şehit babalarımız olmak üzere, tüm babalarımızın gününü kutluyor, hepsini en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”

 

Başa dön tuşu