GENEL

BİR GÜNDE 7 KÖY GEZDİ

Ceyhan merkez mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, bir yandan da Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen 7 mahallede vatandaşlarla buluştu. Başkan Boydak, bir günde Ceyhan’a bağlı Körkuyu, Kurtkulağı, Karatepe, Narlık, Çevretepe, Doruk ve Durhasandede mahallelerini ziyaret ederek, belediye tarafından kazandırılan hizmetleri yerinde inceleyip, mahalle sakinleri ve muhtarlar ile yaptığı kıraathane toplantısında hemşehrileriyle, sohbet ederek istişarede bulundu. 
 
“YAŞAMAKTAN KEYİF ALACAĞINIZ CEYHAN’IN TEMELLERİNİ ATIYORUZ”
 
Göreve geldiği 1,5 yıllık çalışma süresinde 81 köyün yüzde 50 sinin yol sorununu bitirdiklerini belirten Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, “ Ceyhan’a bağlı 81 köyün yarısına yol hizmeti götürdük. Ceyhan Beledi̇yesi̇ olarak, 22 köyde parke taşı çalışması, 18 köyümüzde de sathi kaplama çalışmasıyla yol sorunlarını ortadan kaldırdık. Bunların dışında çevre temizliği ve park çalışmalarıyla köylerimize geçmişte maalesef yapılmayan hizmetleri 1,5 yılda tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Tabi ki bunlarla yetinmeyeceğiz. Önümüzdeki beş yıl içerisinde Narlık, Kurtkulağı, Doruk ve diğer köylerde ikamet eden hemşehrilerimizin yaşamaktan keyif aldığı Ceyhan’ın temellerini atıyoruz” dedi. 
 
BAŞKAN BOYDAK’A KÖYLERDE DE YOĞUN İLGİ 
 
Şehir merkezinde yaptığı toplantılarda yoğun ilgi gören Başkan Boydak, Körkuyu, Kurtkulağı, Karatepe, Narlık, Çevretepe, Doruk ve Durhasandede ziyaretlerinde köy muhtarları ve yüzlerce mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Mahalle sakinleri ve muhtarlar, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Başkan Boydak’a teşekkürlerini iletti.
 
 
 
 

Başa dön tuşu