BÜYÜKŞEHİR

Birlikte başaracağız

Dernek ziyaretinde konuşan Başkan Sözlü, “Bu coğrafyaya ve bu coğrafyanın insanına olan inancımız tamdır. Bu inançla birlikte başaracağız” dedi

“ATATÜRK’ÜN MİRASINA SAHİP ÇIKMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Hacı Bektaşi Veli Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında Dernek Başkanı Kemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çağdaş toplumların inanç, kimlik ayrımı gibi konuları aştıklarını ifade ederken “Benzerliklerimiz farklılıklarımızdan daha fazla. Kendi yaş grubumuzdaki insanlarla aramızdaki fark emin olun ki evimizde kendi çocuklarımızla olan farkımızdan fazla değil. Cumhuriyet nimetinden nimetlenmiş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkan bir kardeşinizim. Bu coğrafyaya, bu coğrafyanın insanına olan inancımız hizmet etmek için yeterli bir sebep” dedi.

“EN ÜCRA KÖŞEDEKİ VATANDAŞIMIZDAN DA HABERDARIZ”

Adana’da birleştiren, kucaklayan, en ücra köşedeki vatandaşının dahi sorunlarından haberdar olan milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla kente hizmet ettiklerini aktaran Başkan Sözlü, “Hemşerilerimin gönlü rahat olsun. Birlikte başarmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Dernek Başkanı Kemal Çelik de ziyaretleri için Başkan Sözlü’ye teşekkür etti.

Başa dön tuşu