ÇUKUROVA

BUGÜN, “EN BÜYÜK BAYRAM” GÜNÜDÜR

Bugün ‘En Büyük Bayram’ günüdür” diyen Başkan Soner Çetin, “Biz milletin egemenliğine inanıyoruz. Biz bu ülkenin Cumhuriyet'le, demokrasiyle, evrensel insan hak ve özgürlükleriyle yönetilmesi için mücadele veriyoruz. Ve biz bu ülkenin her karışında barışın ve kardeşliğin tesis edilmesini savunuyoruz. Bizler her birimiz Cumhuriyet’in birer bekçisiyiz. Bizler bugün Cumhuriyet sayesinde demokrasiyle buluşarak geleceğe umutla bakıyoruz. Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir” dedi.

 

 

“BİZ MİLLETİN EGEMENLİĞİNE İNANIYORUZ”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Soner Çetin yayımladığı mesajında; “Biz milletin egemenliğine inanıyoruz. Biz bu ülkenin Cumhuriyet'le, demokrasiyle, evrensel insan hak ve özgürlükleriyle yönetilmesi için mücadele veriyoruz. Ve biz bu ülkenin her karışında barışın ve kardeşliğin tesis edilmesini savunuyoruz. Bizler her birimiz Cumhuriyet’in birer bekçisiyiz. Bizler bugün Cumhuriyet sayesinde demokrasiyle buluşarak geleceğe umutla bakıyoruz. Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir” dedi. Bugün ‘En Büyük Bayram’ günüdür diyen Başkan Çetin, “Bugün bağımsız, özgür bir devlet olarak yeniden ayağa kalktığımız, demokratik, sosyal bir hukuk devleti şekliyle Cumhuriyeti kurduğumuz gündür, Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesi ile “ En Büyük Bayram” günüdür. Bizler, Ulu Önder Atatürk’e inanan, ilke ve devrimlerine sahip çıkma kararlılığını gösteren, Cumhuriyetimizin çevresinde kenetlenen bir milletiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetin 95’nci yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

 

 

ÇUKUROVA’DA CUMHURİYET COŞKUSU

Çukurova Belediyesi, Cumhuriyet’in 95. yılını coşku içinde kutlayacak. Türk pop müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer, 28 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Çukurova Belediyesi önünde sahne alacak. Konsere tüm Adanalıları davet eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet’in 95. Yıldönümünü milletçe coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Cumhuriyet Bayramımızı hep birlikte, coşkuyla kutlamaya tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Başa dön tuşu