SİYASET

Büyük Türkiye ideali içinde güçlü Adana olacak

Makam odasına oturmadan önce geçmiş dönemlerde görev yapan AK Parti Adana İl Başkanlarını ziyaret ederek göreve başlayan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, akın akın il başkanlığına hayırlı olsun ziyaretine gelen vatandaşları kabul ederken bir yandan da vefa ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Ay, geçmiş dönemlerde partinin farklı kademelerinde görev almış kişiler ile geçmiş dönemlerde görev yapan merkez ilçe başkanlarını ziyaret etti.

İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt ile mevcut ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu vefa ziyaretleri Sarıçam ilçeyle başladı.

Geçmiş dönem AK Parti Sarıçam İlçe Başkanları Hasan Karaoğlu ve Cengiz Yalman ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Mehmet Ay, AK Parti'nin bir vefa hareketi olduğu gibi her aşamada istişare ile hareket eden bir parti olduğunu ve emek veren ve emek verecek herkesle birlikte yol yürüyeceklerini söyledi. 

Başkan Ay, geçmiş dönem Seyhan İlçe Başkanları Sadullah Kısacık, Kasım Pamuk ve Zuhal Aslan ile öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Ay, geçmiş dönem Yüreğir ilçe Başkanı Ahmet Çözer, Bahadır Balcılar, Bilal Nadir Gök ve Salih Sarı ile ile de aynı gün akşam yemeğinde bir araya geldi.

Geçmiş dönem Çukurova İlçe Başkanları Ramazan Çırak, Mehmet Çalık, Şaban İş ve Fatma Güldemet Sarı ile de ertesi gün akşam yemeğinde bir araya geldi. 

 

Önceden planlanmış işlerinden dolayı kahvaltı ve yemeklere katılamayan geçmiş dönem Seyhan ilçe başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, geçmiş dönem Yüreğir ilçe başkanı Mehmet Halis Yetkiner ve geçmiş dönem Sarıçam ilçe başkanı Ali Çaldır ile de ertesi gün bir araya geldi.

 

Geçmiş dönem ilçe başkanlarının yanı sıra partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış isimlerin tek tek kapısını çalarak vefa ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan Ay, "Adana’mız için büyük hayallerin ve büyük hedeflerin peşindeyiz. Her istişaremizde ve her meselemizde, Büyük Türkiye ideali içinde güçlü Adana olacak. AK Parti’de 'eski' olan, 'yeni' olan yok. AK Parti, birliğin ve beraberliğin adresidir. Birlik ve beraberlik şuuruyla, geleceğe yürüyen bir kadro hareketidir. Ayrıca, bizim için teşkilat kavramı, birlik ve beraberliği ifade eder. Tüm teşkilatımızla bir ve beraber olacağız. Çünkü, AK Parti bir vefa hareketi olduğu gibi her aşamada istişare ile hareket eden bir partidir" şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu