SEYHAN

BÜYÜKŞEHİR’DE NASIL HİZMET YAPILIR

Yüreğir’de mahalle ve kahvehane toplantılarına katılan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşlar tarafında sevgi ve coşkuyla karşılandı. Halkın içinden geldiğini ve her zaman halkın yanında olduğunu belirten Zeydan Karalar, “Büyükşehirde nasıl hizmet yapılıyor herkese göstereceğiz” dedi.

 

KENDİNE YAKIN KİŞİYİ SEÇER

Yerel seçimlerde halkın kendisine yakın kişiyi seçtiğini kaydeden CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu nedenle de 31 Mart sonrası Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmeye hazır olduklarını kaydetti.

 

Seyhan’da başlattıkları ve halk tarafından büyük taktir gören hizmet atağını 31 Mart’tan sonar tüm Adana’nın göreceğini vurgulayan Başkan Karalar kahvehane toplantısında şunları söyledi:

 

“Seyhan Belediyesi’ni aldığımızda borçlu bir belediyeydi. Biz en kısa zamanda borçları ödedik ilçemizde hizmet atağı başlattık. Şimdi Türkiye’nin en borçlu ikinci belediyesi Adana Büyükşehir Belediyesi’nde de göreve geldiğimizde aynısını yapacağız. İyi bir hesaplama ve planlama ile belediyenin işleyişlerini yoluna koyup Adana’yı hizmete boğacağız.”

 

İŞÇİLER DÜZENLİ MAAŞ GÖRECEK

Belediyenin borcu nedeniyle yaşanan maddi olanaksızlardan düzenli maaş alamayan personelin bu çilesini de sonlandıracaklarını vurgulayan Başkan Karalar, “Seyhan Belediyesi’nde emekçinin hakkını nasıl savunduysak Büyükşehir’de de savunacağız. 31 Mart sonrası seçimi kazandığımızda işini yapan hiç bir emekçi kardeşimizi siyasi düşüncesi ne olursa olsun karışmayacağız, karıştırtmayacağız. Ayrıca şimdi 4 ayda bir maaş alan Büyükşehir Belediye personeline buradan söz veriyorum onlarda 5 ay içerisinde tıpkı Seyhan Belediyesi çalışanları gibi düzenli maaş almaya başlayacak” diye konuştu.

Başa dön tuşu