ÇUKUROVA

Çalışan emekçilere günaydın

 Başkan Soner Çetin, günün ilk çayını işçilerle içti ve Çukurova’ya hizmet için yola düşen çalışanlarla simit yedi, günaydınlar diledi.

 

Güne erkenden başlayan ve belediyeye herkesten önce gelmesiyle bilinen DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, işçilere “kolay gelsin” dileğinde bulundu.

İşçileri dinleyen ve onlardan beklentilerini anlatan Başkan Soner Çetin, işçilerle sohbetinde, “Yaptığınız çalışmalarla bizim göğsümüzü kabartıyorsunuz.Şimdi gurur duyarak,  göğsümü gere gere diyorum ki, “Çukurova ilçemizde yeşil alan miktarını çok artırdık. 5.5 yıl içerisinde sizlerin emeğiyle bilek gücüyle kendi imkanlarımızla 110 civarında park yapmışız. En kaliteliyi en ucuza mal etmişiz. Bu anlayışımız bu dönemde de devam edecek. Bazı özel parklarımız haricinde parklarımızı kendi imkânlarımızla yapacağız. Ben istiyorum ki Çukurova ilçemizde boş bir alan kalmasın. Nerede planda yeşil alan gözüküyorsa hepsine parkımızı yapalım.  Halkı da yönetime katarak şeffaf çoğulcu belediyecilik anlayışımızla yolumuza devam edeceğiz. Mademki sosyal demokrat belediyeciliğin en iyi örneklerinden biri biziz diyoruz. Bunun gereğini yapmamız lazım. Biz herkesin hizmetkârıyız. Gün ağarmadan bu yüzden yollara düşüyoruz. Çalışmadan üretmeden hiçbir şekilde başarı olmaz. Çalışacak, üretecek, her şeyin en iyisini yapacağız. Sizin içinizden biri olan, sizin gibi emekçi olan başkanınız olarak hassasiyetle görevinizi yapmanızı istiyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, sohbetin ardından işçilere “kolay gelsin” dileğinde bulundu ve şantiyeden ayrıldı.

Başa dön tuşu