SPOR

Camiamızı üzdüğümüzü biliyoruz

Divan Otel’in restoranında gerçekleştirilen organizasyona yöneticiler Şentürk Çalık ve Savaş Çokduygulu, teknik direktör Yılmaz Vural, teknik heyet ile futbolcular katıldı.

Adana Demirspor'u diğer kulüplerden ayıran en belirgin özelliğinin mücadele azmi ve inatçı yapısı olduğunu ifade eden kulüp basın sözcüsü Savaş Çokduygulu “Birlik, beraberlik ortamı mevcut olduğunda neler yapabileceğimizin örnekleri kulübümüzün tarihçesine işlenmiş durumdadır. Biz bu bayrak yarışında, kulübümüzün ruhu olan mücadele azmimizin yanı sıra birlikteliğimizle ve taraftarlarımızın coşkusuyla layık olduğumuz yere çıkmak için var gücümüzle savaşmak zorundayız. Hedefimizden uzaklaşmamak için ciddi bir mücadele lazım. Sayın başkanımız Murat Sancak  ve yönetim kurulumuz futbolcu kardeşlerimize inanıyor ve güveniyor. Murat Sancak’ın önderliğinde önce kulüpleşme için adım attık ve kurumsallaşma yolunda da önemli bir aşamaya gelmiş durumdayız. İnsani olarak da Adana Demirspor camiasına sahip çıkan önemli bir başkana sahibiz. Elini taşın altına koyan başkanımız Murat Sancak ile omuz omuza takımımızı hedeflerine ulaştırana kadar durmayacağız.” Dedi

Organizasyonun önemine vurgu yapan Adana Demirspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Şentürk Çalık  "Böyle yemekler takımın birlikteliği için her zaman güzeldir ve önemlidir. Evet, beraber çalışıyoruz, tesislerde hep beraberiz ama bu aynı şey değil. Burada farklı şeyler de konuşuyoruz. Ailelerimizden bahsediyoruz, kendi hayatlarımızdan konuşuyoruz. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar başkanımız Murat Sancak’ı ve camiamızı derinden üzdü. Bunun telafisi yapacak güçteyiz. Birliktelik yemeği ile yeniden dirilişin startını vermiş bulunuyoruz” dedi.

Denizlispor mağlubiyeti ile herkesi üzdüklerini belirten teknik direktör Yılmaz Vural “ Başkanımız Murat Sancak’ı ve camiamızı üzdüğümüzü biliyoruz. Büyük fedakarlık yaparak her zaman bizlerin yanında olan başkanımız ve taraftarlarımıza söz veriyoruz ki bu durumu telafi etmek için var gücümüzle başarı için çalışacağız” dedi.

Gazişehir FK karşısında ellerinden geleni yapacaklarını anlatan takım kaptanı Kurtuluş Yurt "Denizlispor karşısında aldığımız mağlubiyet bize yakışmadı. Geride kalan maçlarda Adana Demirspor’un gücünü herkese göstermemiz lazım. Şu an bizim için en önemli karşılaşma, cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Gazişehir FK  maçı. Elimizden gelen tüm çabayı sahaya yansıtarak, 3 puanla ayrılmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

 

Başa dön tuşu