YÜREĞİR

ÇELİKCAN ”KÜÇÜK BİR DOKUNUŞ HAYAT KURTARIR”

Hizmet içi eğitimin, insan kaynaklarının verimini ve performansını artırdığını belirten Başkan Çelikcan '' Yüreğir Belediyesi olarak mevzuat eğitimleri, yönetim teknikleri, toplam kalite ve verimlilik, organizasyon teknikleri ve stratejik planlama, motivasyon, kişisel gelişim ve iletşim vs. konularında uzman kişileri getirerek hizmet içi eğitim faaliyetlerini sürdürdük. En son olarak ise Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile işbirliği yaparak temel yangın bilgileri, tahliye, yangın başlangıçlarına müdahale ve  bunlarla ilgili tatbikat yapıldı. Bundan sonra da çalışmalarımız sürecektir.'' şeklinde konuştu.

 

Verilen bu eğitimlerle küçük bir dokunuşla belki de büyük bir facianın önüne geçilebileceğini belirten Başkan Çelikcan ''Öğrenmenin yaşı yoktur. Öğrendiğimiz her bilgi günlük yaşantımızda bize fayda sağlayacaktır.'' diyerek eğitimin önemine değindi.

 

Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin hızlı bir şekilde büyüdüğünü belirten Başkan Çelikcan ''Değişimlere uyum sağlamak, çalışanlarımızın görevlerini daha etkili ve verimli şekilde yapabilmesi, meydana gelen değişimlere ayak uydurması ve Yüreğirli vatandaşlarımızın belediyemize geldiğinde verilen hizmetlerden memnun olup, mutlu bir şekilde belediyeden ayrılması için çalışanlarımıza her türlü eğitimi vermeyi sürdürüyoruz.'' dedi.

 

Başa dön tuşu