ÇUKUROVA

ÇETİN HALK GÜNÜNDE KONUŞTU

Yaz aylarında her ayın ilk cuması Halk Günü yapan Çetin, eylül ayı ile birlikte rutine dönerek yine her cuma halkın karşısında olacaklarını söyledi. Vatandaşların sorunlarına anında getirdiği çözümlerle bol övgü ve alkış alan Çetin, seçim döneminde Çetin Projeler başlığı altında yayınlanan kitapçıkta ne vaad ettiyse hepsini yerine getirdiğini ifade ederek; "Bir siyasetçinin ağzından çıkanı kulağı duyacak. Mert, yiğit bir siyasetçi sözünün eri olacak. Türkiye'de halkına hesap veren tek belediye Çukurova Belediyesidir.  Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız Halk Günü bir faaliyet raporudur" dedi.

 

VATANDAŞLAR  HALK GÜNÜ'NDEN MUTLU AYRILDI

Yaz aylarında her ayın ilk cuması gerçekleştirilen Halk Günü ile vatandaşlarla buluşan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,  geçtiğimiz cuma halkla bir araya gelerek önerileri dinledi, sorunlara çözüm getirdi. Halktan gelen talepleri başkan yardımcıları ve birim müdürlerine not aldıran ve anında çözülmesini sağlayan Çetin, vatandaşların mutluluğuna vesile oldu. Hizmetleri ve duyarlı davranışı için Çetin'e teşekkür eden vatandaşlar, Halk Günü'nden mutlu ayrıldılar.

 

"ÇUKUROVA HALKININ PARASININ BEKÇİSİYİZ"

Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'ne gelen vatandaşlara hizmetler ve projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Çetin, "Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz şu an Çukurova'da 12 ayrı yerde park yapım çalışmalarını sürdürüyor. Şu an 200'e yakın parkı olan Çukurova'nın yeşil alan miktarını artırdık. Güzelyalı Mahallesi'nde Emekli Dinlenme Evi, Huzurevleri Mahallesi'nde Kapalı Semt Pazarı , Kurttepe Mahallesi'nde ise Kadın Sohbet Evi yapım çalışmaları sürüyor.

 

Yol İşleri Müdürlüğümüz ise Huzurevleri ile Yurt Mahallesi'nde asfalt kaplama, Kurttepe Mahallesi'nde yama ve Toros Mahallesi'nde parke yol söküm çalışmalarına devam ediyor.  Asfalt çalışmalarını mahallelere giderek yerinde denetliyorum. Türkiye'nin en ucuz ve en iyi asfaltını Çukurova'da yapıyoruz. Devletin her kuruşunu en doğru yerde, en kaliteli ve en uygun şekilde harcamaya çalışıyoruz. Biz Çukurova halkının parasının bekçisiyiz.Türkiye'de her anlamda örnek alınması gereken bir ilçeyiz" dedi.

 

"HALK GÜNÜ FAALİYET RAPORUDUR"

Seçim döneminde Çetin Projeler başlığı altında yayınlanan kitapçıkta ne vaad ettiyse hepsini yerine getirdiğini vurgulayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Göreve geldiğimizin daha 7.ayında toplu açılışlar yapmaya başladık. O günden bu yana her salı açılış yapıyoruz. Nasıl başladıysak sizden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Bir siyasetçinin ağzından çıkanı kulağı duyacak.

 

Mert, yiğit bir siyasetçi sözünün eri olup ağzından çıkanı gerçekleştirecek.  Şeffaf, hesap verilebilir, dürüst yöneticilik anlayışıyla başımız dik alnımız ak her hafta cuma günü sizin karşınıza çıkıyoruz. Türkiye'de halkına hesap veren tek belediye Çukurova Belediyesidir.  Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız Halk Günü faaliyet raporudur. Herkes  bizim gibi halkın karşısına çıksın. Herkes halka olan sorumluluğunu yerine getirsin" diye konuştu.

Başa dön tuşu