ÇUKUROVA

ÇETİN İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Gıda Bankası yardımları, Başkan Çukurova’yı Dinliyor ekibinin ilçede yürüttüğü çalışma kapsamında tespit edilen ailelere gıda yardımında bulundu. Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçede zor durumda olan ve gerçekten muhtaç durumdaki ailelere yardım elini uzattıklarını hatırlatarak, “Çukurova’da çok zor durumda olanları tespit ettik ve onlara yardım elimizi uzattık. Belediyemize müracaat eden ailelerin evlerinde inceleme yaparak ihtiyaçlarını belirliyoruz. Daha sonra personelimiz söz konusu ailelere yardım paketlerimizi evlerine kadar ulaştırıyor. Mağdur olan ailelerimize sahip çıkacağız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÇUKUROVALILARA YARDIM ELİ

Sosyal belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tutan Çukurova Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan ailelere gıda paketi dağıttı. Zor durumdaki vatandaşların gıda, giyim, temizlik malzemesi ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Gıda Bankası ve Hayır Çarşısı dar gelirli ailelerin yüzlerindeki tebessüm, evlerindeki huzura vesile olmaya devam ediyor. Başkan Çukurova’yı Dinliyor ekibinin saha çalışmalarında tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan gıda kolileri dağıtıldı.

“BAŞKANIM SENDEN VE BELEDİYEDEN ALLAH RAZI OLSUN”

Sosyal Yardım İşleri ve Başkan Çukurova’yı Dinliyor ekibi, hazırlanan gıda yardım paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı. İçerisinde toz şeker, pirinç, sıvı yağ, fasulye, makarna, zeytin, bulgur, reçel, mercimek, salça gibi paketlerin bulunduğu ve sağlıklı ürünlerin tercih edildiği gıda kolileri kalabalık bir ekip tarafından araçlar eşliğinde ve aynı anda farklı mahallelerde dağıtılarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. 100. Yıl, Belediye Evleri, Kurttepe, Yurt, Kabasakal, Karahan ve Esentepe Mahallelerinde dağıtılan gıda kolileri ihtiyaç sahibi aileleri mutlu etti. Belediye ekibini ve yardım paketlerini görünce çok mutlu olan vatandaşlar, ‘Zor durumda bizlere elini uzatan, çoluk çocuğumuzun yüzünü güldüren Belediye Başkanı Soner Çetin ve belediyemizden Allah razı olsun” sözleriyle teşekkürlerini ifade etti.

“HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ”

Çukurova Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade eden Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Gıda Bankası ve Hayır Çarşısı kartlı sistemle gıda, giyim ve ev eşyası yardımlarını düzenli olarak sürdürüyor. Çukurova’da çok zor durumda olanları tespit ettik ve onlara yardım elimizi uzattık. Belediyemize müracaat eden ailelerin evlerinde inceleme yaparak ihtiyaçlarını belirliyoruz. Daha sonra personelimiz söz konusu ailelere yardım paketlerimizi evlerine kadar ulaştırıyor. Mağdur olan ailelerimize sahip çıkacağız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 
 
 

Başa dön tuşu