SİYASET

CHP’Lİ BÜLBÜL MİGROS İŞÇİLERİNİN YANINDA

CHP Aydın Milletvekili, Yüksek Disiplin Kurulu ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, haklarını arayan Migros işçileri ile ilgili konuştu.
Anadolu Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’ın evi önünde eylem yapan Migros işçileri gözaltına alındı. Gözaltına alınan işçilerden biri olan Gülabi Aksu’nun gözaltı aracındaki görüntüleri ise yürekleri sızlattı.
CHP Aydın Milletvekili, Yüksek Disiplin Kurulu ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül de Gülabi Aksu özelinde gözaltına alınan ve hak arayışında olan tüm Migros işçileri ile ilgili şu ifadeleri kullandı:
“SUÇLU GİBİ KELEPÇE TAKILDI VE GÖZALTINA ALINDI”
“Gözyaşı döken Migros işçisi Gülabi Aksu, ‘Ben çocuklarıma süt alabilmek için istedim o zammı.’ dedi. Ancak devasa cirolarla kâr eden koca koca iş yerleri bir vatandaşın çocuğuna almak istediği süt parasını çok gördü! Gülabi Aksu, sadece hakkı olanı istedi ancak işten atıldı. Yetmedi, suçlu gibi kelepçe takıldı ve gözaltına alındı! İşçilerin haklı mücadelesinin yanındayız ve takipçisiyiz. Migros yetkilileri işçilerin haklarını derhal teslim etmelidir!”

Başa dön tuşu