SİYASET

CHP’Lİ 4 AİLE AK PARTİ’YE GEÇTİ

Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Sankiraylar ve AK Parti İlçe Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Merve Kurt ile birlikte İstiklal Mahallesi`nde Kanlıyelek Ailesi`nin misafiri oldu. Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak İstiklal Mahallesi`nde gittiği ev toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) gönül veren ve destekleyen Kanlıyelek, Böbrek, Ezer ve  Yüce Aileleri'nden toplam 16 kişi AK Parti’ye geçiş yaptı. Ceyhan’da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP’li ailelerin AK Parti’ye geçmesi CHP’de yaşanan kan kaybını gözler önüne serdi. 
 
BAŞKAN BOYDAK: ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN CUMHUR İTTİFAKI
 
Ülkenin huzuru, refahı ve bekası için Cumhur İttifakı’nın kurulduğunu vatandaşlara anlatan Başkan Boydak, “ 31 Mart yerel seçimleri ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için genel seçimler kadar önem arz ediyor. Yakın zamanda ülke olarak 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. Millet olarak çok şükür o kara geceyi atlattık. İşte o hain geceden sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ülkenin bekası için Cumhur İttifakı’nı kurdu. Bu yüzden Ceyhan Belediyemizde ve Adana Büyükşehir Belediyemizde Cumhur İttifakı adaylarımıza sahip çıkmanızı bekliyorum” şeklinde konuştu.
 
BAŞKAN BOYDAK TEŞEKKÜR ETTİ
 
Vatandaşların ve mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Boydak, AK Parti ve Cumhur İttifakı saflarına geçen Kanlıyelek, Böbrek, Ezer ve  Yüce Aileleri'ne teşekkür etti.

Başa dön tuşu