SİYASET

CHP MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI

24 Haziran’da gerçekleştirilen 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili seçilen Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut İl Başkanı Av.Emrah Kozay’la birlikte mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı’ndan aldı.

 İl Başkanı Av.Kozay, Adana İl Örgütü olarak milletvekilleriyle birlikte “Önce Türkiye” anlayışıyla halkın mutluluğu, refahı ve huzuru için en iyi şekilde çalışacaklarını söyledi. Türkiye’nin kurucu partisi olan CHP’nin her milletvekilinin daha önce olduğu gibi büyük bir sorumluluk bilinciyle görev yapacağının altını çizen Av.Kozay, “Daha yaşanabilir bir Adana ve Türkiye için canla başla, gece-gündüz demeden, milletvekillerimizle, il ve ilçe örgütlerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte çalışacağız” dedi.

İl Başkanı Av.Kozay ve milletvekilleri adliye önünde bekleyen partililerle birlikte günün anısına fotoğraf çektirdikten sonra seçim ve sandık güvenliği konusunda yaptıkları çalışmalardan dolayı Adana Barosu’na teşekkür ziyaretinde bulundular. İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Baro Başkanı Av.Veli Küçük’e ve gönüllü avukatlara demokrasi adına sundukları katkılarından dolayı teşekkür etti.

Av.Küçük de mazbatalarını alan milletvekilleri Barut, Sümer, Şevkin ve Bulut’u kutlayıp, görevlerinde başarı diledi.

 

 
 

Başa dön tuşu