YÜREĞİR

ÇOCUKLAR SORDU BAŞKAN ÇELİKCAN CEVAPLADI

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Mithatpaşa İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencilerini kabul etti. Yüreğir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Sosyal Bilgiler dersi ‘Yerel Yönetimler’ konusunda Başkan Çelikcan’a sorular soran öğrenciler aldıkları cevapları defterlerine not etti. Belediye Başkanı olmaya nasıl karar verdiniz? Kimler Belediye Başkanı olabilir? Belediye Başkanlığı zor bir görev mi? gibi sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Çelikcan çocuklara Belediyenin çalışma sistemi ve işleyişi hakkında bilgiler verdi.

 

Çocuklarla yapılan tatlı sohbet esnasında bir öğrenciye “Sen büyüyünce ne olmak istiyorsun?” diye soran Başkan Çelikcan’a minik öğrenci “Özel Harekat Polisi olmak istiyorum” cevabını verdi. Çocuğu kutlayan Başkan Çelikcan 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde milletimizin hainlere karşı destansı mücadelesinde Özel Harekat Polisleri’nin de o gece kahramanca görev yaptığını hatırlattı.

 

Neşeli dakikaların da yaşandığı buluşmada çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Çelikcan öğretmenleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Başa dön tuşu