GENEL

ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ

24 Haziran seçimlerinin ardından Teşekkür ziyaretlerini sürdüren Başkan Boydak, mahalle ziyaretlerinde yanına gelerek sevgi gösterisinde bulunan çocuklara oyuncak dağıtarak sevindirdi. Gittiği yerlerde büyük bir sevgi ve heyecanla karşılanan Başkan Boydak, halkımızla gurur duyuyoruz, her zaman yanlarında olacağız ifadelerini kullandı.

 

Çocukların gelişim ve eğitimini önemsedikleri belirten Başkan Boydak, Bizler efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bu anlayışla gece gündüz çalışıyoruz. Öğrencilerimize kitap ve eğitimlerine katkı sağlamak adına yardımlarımız devam ederken, mahalle ziyaretinde bizleri sevgi ile kucaklayan geleceğimizin teminatı çocuklarımızı da oyuncak hediye ederek mutlu ediyoruz. Bizler geleceğin hanımefendilerini ve beyefendilerini yetiştiriyoruz. Ceyhan'da herkesi tebessüm ettirmeye ve mutlu olmaya, çocuklarımızın bizim için ne kadar değerli olduğunu göstermeye davet ediyoruz. Hemşerilerimizin, çocuklarımızın, yüzünün gülmesi bizim için önemlidir. Yavrularımıza hediye ettiğimiz oyuncakları güle güle kullansınlar. Hepsinin gözlerinden öpüyorum, başarılar diliyorum” dedi.

 

Vatandaşlar tarafından 'Halk Adamı' olarak tabir edilen ve gönüllere giren Ceyhan Belediye Başkanı Boydak, mahalle sakinlerinden ve çocukların velilerinden teşekkür aldı.

Başa dön tuşu