SPOR

COŞKUYLA TAMAMLANDI

Yaklaşık 1200 sporcu ve 40 mahalle takımının katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın finali de coşku içerisinde geçti.Turnuvaya katılan bütün  sporcuların malzemeleri Yüreğir Belediyesi tarafından karşılandı. Yüreğir Belediyesi PTT Evleri Spor Kompleksinde gerçekleştirilen final maçlarında  dereceye giren mahalleler; PTT birinci, Akıncılar ikinci, Atakent üçüncü ve Doğankent dördüncü oldu.

 

Fatih Terim Spor Tesislerinde yapılan törene Başkan Çelikcan'ın yanı sıra ASKF Başkanı Ahmet Bozan, TÜFAD Başkanı Mehmet Sümer, Adanaspor ve Adanademirspor'un efsane futbolcuları, aileler, muhtarlar ve meclis üyeleri katıldı.

 

Burada asıl amacın çocukların spor yapmalarını sağlamak olduğunu çocuklarımızı spora yönlendirerek   bir çok olumsuzlukların önüne geçileceğini belirten Başkan Çelikcan'' Amacımız çocuklarımızı sokağın olumsuz koşullarından uzaklaştırıp spor yapmalarını sağlamaktır. Çocuklarımız spor yaparak fiziki gelişimlerinin yanı sıra onları takımdaşlık, arkadaşlık bağlarını güçlendirerek daha sosyal hale gelmelerini sağlamak istiyoruz. Amacımız çocuklarımızın  yaz aylarını daha iyi değerlendirmelerini sağlayıp onları spora yönlendirmek istiyoruz. Onun için Yüreğir'i spor tesisleriyle donatıyoruz.'' dedi.

 

Yüreğir'e 19 adet spor tesisi yaparak ilçeyi spor tesisleriyle donattıklarını, tesislerin gençlerimizin hizmetinde olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan " Her şey amatör spordan başlıyor. Yetenekli gençlerimizi buralardan keşfedebiliriz. Buralardan yeni Fatih Terim'ler yetiştirmek istiyoruz. Bunun için Yüreğir'i spor tesisleriyle donattık.

Gençlerimizin spor tesislerine ulaşmalarını kolaylaştırıyor ve spor yapmalarına yardımcı oluyoruz. Bu turnuvaları düzenleyerek gençlerimizin tesislerimizi tanımalarını buraları daha fazla kullanmaya teşvik  etmek istiyoruz..'' şeklinde konuştu.

 

Başa dön tuşu