ÜNİVERSİTE

ÇÜ’ de Kariyer Yönetimi Becerileri

3 gün süren uluslararası proje toplantısına, University of Camerino- İtalya, Centro Studi Pluriversum-İtalya, Çukurova Üniversitesi-Türkiye, Athens University of Economics and Business-Yunanistan, Institute of Entrepreneurship Development-Yunanistan, DEP Institute-İspanya, Cascaid Limited-İngiltere, University of Derby-İngiltere, Polytechnic University of Bucharest-Romanya öğretim elemanları ve temsilcileri katıldı. Proje içerisindeki çıktıların tamamlanması üzerine yapılan toplantıda Çukurova Üniversitesini, Öğr. Gör. Erdoğan Şimşek ve Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Çetin İlin temsil etti.

 

Projeyle ilgili bili veren Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Çetin İlin, Avrupa Hayat Boyu Rehberlik Politikası Ağı’nın (ELPGN), kariyer yönetimi becerileri, bireylerin mevcut yetkinlikleri ve öğrenme hedeflerini geliştirmek ve kariyerlerini geliştirecek hareketleri ortaya çıkarmak için yardımcı olacak yeterlikleri dikkate aldığını söyledi.

 

Toplantıda, Kariyer Yönetimi Becerileri konusunda yapılan ortaklık faaliyetleri sonucunda yeni geliştirilen en iyi uygulamalar ve kaynakların tanımlanmasının ele alındığını belirten Çetin İlin, projenin okullarda rehberlik ve eğitim kaynaklarının geliştirilmesi için Avrupa düzeyinde iş birliğini geliştirdiğini ifade etti.

Başa dön tuşu