ÇUKUROVA

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü hocasını buldu

Kulübün Onursal Başkanı Soner Çetin, Fatih Işıldar ile yapılan imza töreninde Çukurova ilçesine yakışır bir takım kurulacağını söyledi.

Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligi’nde Adana’nın ilk ve tek temsilcisi olan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü hocasını buldu.  Kulüp Başkanı Av. Selçuk Esmen, Çukurova Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Soner Çetin’in de katıldığı törenle deneyimli antrenör Fatih Işıldar ile ön protokol imzaladı.

Kulübün Onursal Başkanı Soner Çetin, imza töreninde yaptığı açıklamada, Adana’ya Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligi’nde mücadele edecek bir takım kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

HEDEF SULTANLAR LİGİ

Kadın Voleybol Takımının Adana’ya ve Çukurova’ya çok yakışacağını belirten Başkan Soner Çetin, “Bu sezon 1. Lig’de mücadele edeceğiz. Hedefimiz gelecek yıl Sultanlar Ligi’ne çıkmak. Bunun için ilk olarak baş antrenör arayışına girdik ve deneyimli hocamız Fatih Işıldar ile prensiz anlaşmasına vardık. Bugün de ön protokol imzaladık. Hocamıza başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Soner Çetin, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro oluşturulacağını kaydederek, “Transfer dönemini çok iyi geçirmeyi planlıyoruz. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirip Adana’nın ve Çukurova’nın gurur duyacağı bir takım oluşturacağız. Adana bu yıl 1. Lig, gelecek sezon da Sultanlar Ligi heyecanı yaşayacak. Buna yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

İmza törenine Adana Voleybol İl Temsilcisi Yusuf Cemal Oğuz ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Dilek Bostan Budak da katıldı.

FATİH IŞILDAR KİMDİR?

1971 Ankara doğumlu olan Fatih Işıldar,  Petrolofisi, Emlak Bankası, SSK, Polis Akademisi, Maliye Milli Piyango, Meram Belediyesi, Halkbank, DİSKİ takımlarında forma giydi ve birçok kez milli oldu. 

Voleybolu bıraktıktan sonra antrenör olarak yoluna devam eden Fatih Işıldar, İlbank Kadın Voleybol Takımı, Haliliye Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımlarını çalıştırdı.

Oyunculuk ve antrenörlük yaparken birçok ulusal ve uluslararası başarıya imza atan deneyimli hoca 2020-2021 sezonu için bu yıl Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligi’nde mücadele edecek Çukurova Belediyesi Spor Kulübü ile anlaşmaya vardı. 

 

Başa dön tuşu