ÇUKUROVA

Çukurova’da Çocuk İftarı

Belediye Evleri Mahallesinde bulunan Uluyol Camiinde Din Görevlisi Adil Satan organizasyonunda Hayırseverlerin desteği ile unutulmaya yüz tutmuş çocuk iftarında Mahallenin minikleri aynı sofrada buluşturdu.

Çocuk İftarı programına Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, Öğretim Üyesi Dr.M.Zeki Uyanık, Üçgül İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üçgül ve Köprü Yardımlaşma Derneği olarak ihtiyaç sahibi Bekir Fevzi Yıldırım, Çevredeki Din Görevlileri, Mahallenin Çocukları ve velileri katıldı.

Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün yaptığı konuşmada, bu iftar yemeğinin organizasyonunda başta Din Görevlisi Adil Satan olmak üzere, Ramazan ayı boyunca Namaza devam eden öğrencilerimizi de canı gönülden tebrik ediyorum desteği olan hayırsever vatandaşlar ile emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi

"ÇOCUKLARIN GÜZEL RAMAZAN ANILARI OLSUN İSTEDİK"

Bu iftarların çocuklarda Ramazan ve oruç bilinci oluşturmak amacıyla düzenlendiğini belirten, Uluyol Cami'nde Din Görevlisi Adil Satan "Çocukları çok seven bir Peygamber'in ümmetiyiz. Namaz kıldığında sırtından torunlarını indirmeyen bir Peygamber'in ümmetiyiz. Peygamberimizin çocuklar tarafından daha çok sevilmesi için bu programları yapıyoruz. İnşallah Ramazan’a dair çocuklarımızın hatıralarında güzel anılar biriktire biliriz” dedi.

Ayrıca Uluyol Caminde teravih namazına gelen çocuklara dondurma ikramı yapılması çocukları sevindirdi.

Camiye gelen çocuklara, Çukurova İlçe müftüsü Hüseyin Gün ile Camii İmam Hatibi Adil Satan ikramı birlikte yaptı.

MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Çocukları teşvik için yapılan bu uygulama cemaatte memnuniyet ile karşılandı.

Başa dön tuşu