ÜNİVERSİTE

Çukurova Üniversitesi’nde ‘Best Of CENGA’ Etkinliği…

Bu zamana kadar düzenlediği etkinliklere konuşmacı olarak katılan ve CENGA ekibi üyeleri arasında yapılan anket oylaması sonucu en fazla oy alan konuşmacıların yer aldığı “BEST OF CENGA” etkinliği Softtech’in katkılarıyla ÇÜ Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleşti. Etkinliğe, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve diğer fakültelerden 400 öğrenci katıldı.

 

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sevtap Erdem’in CENGA öğrenci oluşumunu tanıtmasıyla başlayan etkinlik, CENGA topluluğunun Danışman Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Fatih Akay’ın konuşmasıyla devam etti.

Doç. Dr. Akay: “Amacımız Gelecekte Başarılı Mühendisler Yetiştirmek.”

Bugüne kadar çok başarılı etkinlikler gerçekleştirdiklerini,  bundan sonra da teknolojiyi yakından takip ederek, gelecekte Çukurova Üniversitesi’nden mezun olacaklara alanlarında başarılı olmaları için yine birbirinden değerli konuklarla buluşturmaya devam edeceklerini ifade eden Doç. Dr. M. Fatih Akay, “Bugün buraya gelerek bizleri kırmayan değerli konuklarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir Çok Konuk Öğrencilere Sunum Gerçekleştirdi

Etkinliğe katılan konuşmacılar Papirux Inc.’ten kurucu ortak Dr. Tayyar Güzel, Smartiks Yazılım AŞ Ar-Ge Merkezi Yöneticisi İbrahim Şendoğan, Kıdemli Yazılım Geliştirme Analisti Mustafa Deniz, Yapı Kredi Teknoloji’den Ar-Ge ve Özel Projeler Müdürü Seçil Arslan, Aselsan’dan Yazılım Mühendisliği Müdürü M. İzaskun Gallastegi Dorken ve Digisecure’dan Genel Müdür İbrahim Saruhan “Yazılım Geliştirme Yaşam Döngüsü”, “Davranışsal Finans”, “Bankacılıkta Derin Öğrenme Uygulamaları”, “Yazılım Geliştirme Ortamları ve Korunması” ve “Yazılım Teknolojisi Geliştirme: Güncel Trendler ve Zorlukları” konuları hakkında sunum gerçekleştirdi.

 

Etkinlikte konuşan Temsilcilere CENGA’ya verdikleri katkılardan dolayı birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Başa dön tuşu